Tragedia nie polecam (1) Z usług salonu korzystałam od lat kilka razy w roku. Najczęściej zajmowała... Wkur....... Tomek - opinia (1) Goraco polecem zabiegi w tym SPA, w szczególności masaze. Bardzo miła... Tomek gosia - opinia (1) PIERWSZE WRAŻENIE TO ZIMNO I RZECZYWIŚCIE ATMOSFERA BARDZO RODZINNA.....MOŻE... gosia
Świetne Studio !! (1) Razem z Żoną szukaliśmy dobrego studia tatuażu pomogło nam w tym... Robert Rewelacja! (1) Skorzystałam z usług przez Groupon i jestem zachwycona. Teraz wybieram się... Txxx Szczerze polecam!!! (3) bardzo spodobało mi się w OpenSpa. Pełen profesjonalizm. Począwszy od obsługi... Sabina Przyjemnosc i relax (1) Witam!Miejsce ,ktore powoduje ,ze zapomina sie o ciezkim dniu i szarzyznie... Alexandra Gorąco polecam ! (1) Korzystam niezmiennie z usług zakładu "Krzysztof" od 5 lat. Tyle samo moja... Jola Kozłowska Polecam (1) Polecam gabinet ale przede wszystkim Panią Edytę, która nie tylko... M POLECAM (2) Witam, przypadkiem trafilem do SAND SPA w hotelu SCANDIC Gdańsk, skorzystalem... Krzysztof Polecam (1) Farbowanie plus strzyżenie, ja jestem bardzo zadowolona, miła obsługa, a... Anna Czaja ekskluzywny salon? (1) Ostatnio po raz pierwszy odwiedzialam salon chcąc umówić sie na usługę... Dziewczyna z Gdyni Żenada tragedia okropnie (1) Nikomu nie polecam tego salonu fryzjerskiego!! to co zrobiono mi z wlosami... Ewa niezadowolona (2) Pierwszy raz wystawiam komuś opinię na trojmiasto.pl, ale znowu po umyciu... kask zdecydowanie NIE!!!!! (1) Ja również skorzystałam z promocji w serwisie internetowym. Dwa zabiegi jakie... szfetka wywalić całą OBSŁUGĘ !!! (1) Próbowałem kupić buty męskie wykazując przy tym maksimum cierpliwości. Na... ZAWIEDZIONY klient pełen profesjonalizm,POLECAM!! (1) skorzystałam z usług salonu fryzjerskiego Nata,a mianowicie przedłużałam... ola rewelacja (1) Polecam gorąco, masaż pierwsza klasa, pierwszy raz miałam masaż naprawdę... Emilka2210 Grupon, ale profesjonalnie i rzetelnie (1) Za pośrednictwem Gruponu korzystałam kilkakrotnie z usług różnych gabinetów.... ławca okazji Bardzo fajny sklepik !!! (1) Bardzo ładne ubranka za niezłą cenę.Sklepik bardzo kolorowy i czysty aż miło... J.