Stawiają na jakość!Super włoski (1) Za namową znajomej skorzystałam po raz kolejny po latach z usług tego... Kasia Rzęsy i zabiegi kosmetyczne-TAK. Fryzjer- NIE (2) Z usług salonu korzystałam kilkakrotnie(rzęsy- pani Ada, paznokcie, makijaż-... rozczarowana tylko nie do ADAMA (1) najbardziej arogancki,lekceważący klienta fryzjer z jakim miałam do... mała
Super fryzjerka (1) Witam , byłam wczoraj u Pani Justynki pierwszy raz , to super fryzjerka... Aga Pan Dariusz!! (1) Bardzo polecam ten Salon a w szczególności P.Darka!!Koleżanka poleciła mi ten... Karolina szczerze polecam :) (1) Byłam dziś pierwszy raz w tym salonie z kuponem groupona. Musze przyznać, ze... Kasia cos dla ciala i ducha :) (2) do Pani Moniki chodze na zabiegi juz drugi rok. Przeszlam "za nia" z salonu... izabela Pełen profesjonalizm (1) Do Pana Krzysztofa chodzę od 2 lat i jest to pierwszy fryzjer, który dobrał... Magda Plecam (1) A ja szczerze polecam. Cięcie Pana Krzysztofa. Kolor idealnie dobrany, cięcie... kasia POLECAM (1) Z usług tego salonu korzystalam kilkakrotnie. Za kazdym razem wychodze z... Klientka ::) ZMIENIAMY SIĘ DLA WAS. (1) DRODZY KLIENCI POD KONIEC KWIETNIA ZMIENIAMY SIE DLA WAS.ZMIENIAMY... Mirek i Sebastian fryzjerzy Godny polecenia ! (1) Pierwszy salon w Gdańsku jaki odwiedziłam i jestem absolutnie zachwycona.... Agish ŁADNIE WYGLĄDAĆ W CIĄŻY!!! (1) Jestem w 20 tygodniu ciąży. Pani Monika dodała mi sił i uśmiechu fajnie... Monika L. uczesania (1) byłam w zeszłym roku na upięcie włosków na wesele siostry zrobiono mi bardzo... Karola POMOCY!!! (2) Czy ktoś wie gdzie mogę znależć p. Małgosię????? Krystyna Rewelacja (1) Jestem stała klientką p. Sylwii ze studia paznokcia. Mam piękne paznokcie... Maja Pełen profesjonalizm (1) Do gabinetu „Twoja chwila” trafiłam zachęcona opiniami... Elżbieta Chruściel Kasia - opinia (1) Witam, byłam u Pani Joli kilkakrotnie i uważam się za stałego klienta. Mam... Kasia Super!!!! (1) Do Pani Kwiryny chodziłam kilka lat-parę razy byłam w innych zakładach-ale to... Beata polecam! (1) obługa bardzo miła i profesjonalna, zabieg- masaż i peeling całego ciała-... natalia