monika - opinia (1) Nigdy nie zdarzyło mi się być tak potraktowanym w "profesjonalnym"... monika Rewelacja (1) Świetny salon, super atmosfera,talen do fryzjerstwa i przystępna cena. ba, a... *irokez Manicure hybrydowy - REWELACJA (1) Podczas jednej z wizyt w tym salonie polecono mi manicure hybrydowy. Skusiłam... Regina
wyjątkowy salon (1) Na poszukiwania sukni ślubnej przeznaczyłam cały dzień. Tę wymarzoną... Karolina profesjonalizm (1) Salon poleciła mi moja znajoma za co jestem jej bardzo wdzięczna. Panie... ania grupowicz (1) Wykupiłam karnet gruponu na 3 zabiegi mikrodermabrazji z maską algową o... Barbara NIGDY WIĘCEJ!!! (2) Szef salonu jest despotyczny nie tylko wobec personelu (krzyczy na dziewczyny... Ania paznokcie (11) Pani od paznokci podczas nakładania żelu pytała się przy mnie fryzjerki ile... jola POLECAM :) (1) Laaata temu zraziłam się do fryzjerów i włosy obcinała mi przyjaciółka. Pięć... Dagmara Super (1) Robiłam tatuaż w marcu, jestem zachwycona! jest to mój pierwszy tatuaż i nie... Marysia:)) kupon z grupona (1) Salon niewielki..bez polotu ...domowa atmosfera...ale !!!...usługa wykonana... Ja. Jestem "ZA" (1) Witam Byłam pierwszy raz w tym salonie i jestem bardzo zadowolona :) Pani... Daria Super salon (1) Osobiście jestem zachwycona obsługą salonu Lisa Ferrera w Gdyni. Mierzyłam... Paulina :) (1) Rowniez oferta z groupona. Zaczne od pierwszego wrazenia: wystroj przyjemny.... isia Termin (1) Witam, możecie mi powiedzieć czy trzeba się dużo wcześniej umawiać zamin... natalii Polecam zabiegi kosmetyczki - Pani Moniki Masewicz! (1) Moja buzia wygląda super!!! Nie wiem z czym ja teraz pójdę do dermatologa :)... Paula Moja buzia wygląda super!!! (1) Moja buzia wygląda super!!! Nie wiem z czym ja teraz pójdę do dermatologa :)... Paula Ola - opinia (1) Po przeczytaniu tych wszystkich złych komentarzy bałam się pierwszej wizyty.... Ola Rewelacja. (1) Kręcone włosy to zawsze problem dla fryzjera, ale efekt końcowy był... Martyna nie polecam mój chłopak powiedział mi ze zrobił by to lepiej (4) zero próby podjęcia jakiej kolwiek rozmowy 3 godziny w ciszy brak... maja