Naprawde świetny salon! (1) Obsługa bardzo dobra. Szczególnie Pani Sabina! Spisała się na medal! Wykonała... Best klient (1) mila obsluga,dziewczyny dobrze dobraly mi fryzure oraz zaproponowaly idealny... Krzysiek SPOKO (1) Ja tam uważam, że są spoko Tomek Rój
niezadowolona! (1) Po raz pierwszy odwiedziłam salon,i jestem niezadowolona. Pani fryzjerka... Saskia Pan Maciej (1) Poszłam za poleceniem koleżanki do pana Maćka oczywiście już skorzystałam z... Magdalena Polecam Panią Anię :) (1) Wcześniej korzystałam z usług Pani Dorotki wiec trudno mi było zdecydować się... Ewelina Mój fryzjer (1) Dziękuję Pani Agnieszko . Byłam umówiona na obcięcie włosów a fryzjerka... wierna Pani Barbara (2) Ładna piegowata Pani , bardzo seksi . Miła obsługa pełęn profesjonalizm... Jasiek Jestem nieziemsko szczęśliwa (1) Dzisiaj byłam w CUDOWNYM miejscu . Fryzjerka która mnie obsługiwała jest 100%... Zadowolona M&M profesjonalizm czyli połączenie słuchania klienta z fryzjerską trafną ofertą (1) Miałam ładne włosy, ale chciałam delikatnie coś zmienić. Moje dwie koleżanki... Eve Rewelecja (1) Wszystko super. Jestem pozytywnie nastawiona na ten salon. Dwie Panie Kasie... Monika Polecam (2) Witam! Korzystałam już z wielu salonów kosmetycznych-ale ten jest wyjątkowy... karin Brawo! (1) Przychodząc do fryzjera spodziewam się, że wysłucha mnie dokładnie i weźmie... Ella MASAKRA (1) BRAK PROFESJONALIZMU, NIEZADOWALAJACY EFEKT Z WYKONANEJ USLUGI, WYDALAM DUZO... NIEZADOWOLONA Najlepszy tatuator właśnie tam :) (1) Polecam wszystkim współpracę z Kubą. Jeśli liczy się dla was dobra... Freak Freak totalna porażka (3) 90 zł wydane na grouponie za kupon na mikrodermabrazję to jakieś totalne... Ola z każdym cięciem gorzej (2) Po pierwszej wizycie bylam bardzo zadowolona z uslug. Nastepne dwie fryzury... anna mhmmm (1) Ogólnie jestem na tak, ale mam kilka uwag odnoście obsługi: -fryzjerka... kasia wszystkie poniżej przedstawione opinie są prawdziwe (1) Niestety ja też trafiłam przez stronkę "ze zniżkami", to jaki jest poziom... zawiedziona polecam! (1) Ocena bardzo pozytywna. Była to moja pierwsza wizyta, wróciłam zadowlona z... Antena