POLECAM !!! (1) Bardzo POLECAM !!! Strzygła mnie Pani Kasia,bardzo miła i kreatywna osoba :)... Joanna 3razy (1) tray razy kupilam i za kazdym razem bylo coraz slabiej -szala goryczy sie... szalusu nic (1) nic szczegolnego towar taki se selom
bardzo mało i drogo (1) Co do jakości rzeczy nie ma się do czego przyczepić, rzeczywiście są ładne.... Jeleń Polecam (1) Mój ojciec chodził tak jak był jeszcze w liceum, teraz ja korzystam z ich... Armo GODNY POLECENIA (1) SUPER PANIE,MILA OBSLUGA,PROFESJONALNE PODEJSCIE,STALAM SIE SLICZNYM... EWA Warte swojej ceny! (1) Bardzo profesjonalne i miłe masażystki. A sam masaż 10 na 10 :) Anja ZNALAZŁEM SWOJE STUDIO (1) W zasadzie podzielam wszystkie pozytywne opinie umieszczone przez moich... Michał NSZ M - opinia (1) Korzystałam z oferty z Groupona, bardzo mi się podoba klimat tego salonu -... M Zawsze zadowolony klient (1) Mila obsluga,bardzo dobry wynik strzyzenia .Jestem zawsze zadowolony i chodze... marek BDB (1) Korzystałam z kuponu groupon, duży + za możliwość wyboru jednego z 3 masaży,... Aga POLECAM 100% (1) Byłem Zrobiłem Wrócę Dziara kolejna w karierze.Wszystko na wysokim poziomie z... Sniper Salon odnowy biologicznej wySPA - opinia (1) Bardzo miła obsługa (polecam panią Monikę), przytulne wnętrze urządzone z... Blanka coś wspaniałego (1) Chciałam podziękować za godzinę odprężenia Pani Alicji.Zapisałam się na... Ewa totalnie zaskoczona na TAK! (1) Hmm... Jakby to ująć. Do listopada 2010 artykuły w gazetach na temat salonu... Beti POLECAM (1) Znalazłam 3 sklepy ciążowe za pośrednictwem trójmasto.pl i muszę... usatysfakcjonowana klientka niedopodrobienia - opinia (1) Gorąco polecam Panią Anię B., korzystałam z jej usług kilkakrotnie,jest... niedopodrobienia Po prostu ekstra! (1) Bardzo miła obsługa, ładny wystrój, kreatywność. Super po prostu! Najlepsza... Paulina mega (1) jak dla mnie, rewelka, robiłem tatuaż po raz pierwszy, zastanawiałem się... Marian Jestem zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi fryzjerskiej. Sympatycznie, miła obsługa,... Ola