fryzjerstwo (4) Byłam kilkukrotnym klientem tego centrum urody i muszę przyznać ,że to był... klientka 100 % polecam!!!! (1) Az brak mi słów, już dawno nie spotkałam się z takim profesjonalizmem!!!... monika Sukces :) (1) Moja pierwsza wizyta, na pewno wrócę! Po traumatycznych doświadczeniach już... Maggda
nie polecam (1) Nie polecam tego salonu, byłam bardzo rozczarowana brakiem pomyslu fryzjerki,... kasia polecam (1) a więc byłam na zabiegu na twarz, Pani kosmetyczka bardzo miła i rzeczowa :)... zadowolona TEN SKlEP TO BARAK NIC NIE MA! (1) BEZ KOMENTARZA ...... XD SBS - opinia (1) jak ludzie potrafią jechać na steb by step to nie trzeba było kupować tam... SBS Godziny otwarcia (1) Oczywiście, przepraszamy Panią oraz wsyztskich Klientów, informacja na... Costa Rica kahihula? (1) jaka jest roznica miedzy Lomi Lomi Nui a Lomi Lomi Kahihula? maka Niemożliwe stało się możliwe :) (1) A to wszystko bez skalpela. Szukałam odpowiedniego miejsca aby poprawić swój... Ewa R. Pita - opinia (1) Rewelacja pełen profesjonalizm!!!!!!!!!!! Daniel i Marcin to prawdziwi... Pita Małgorzata - opinia (2) Przerost formy nad treścią, zawsze byłam stałą klientką solarium Kava-Kava.... Małgorzata profesjonalizm i relaks (1) Skorzystałam z usług "Dotyku" zachęcona promocyjną ceną peelingu migdałowego... Marta zawiedziona (1) Trafiłam do Pani Marty z polecenia koleżanki.Do salonu szłam z wielką... Ania profesjonalnie! (1) Pani Asia jest świetna w tym co robi, bardzo kontaktowa i zdecydowana. Osoby... Ewa Polecam wszystkim!!! (2) Polecam wszystkim zrobienie paznokci u Pani Małgosi!!! Profesjonalne... Karolina P. Polecam ten salon! (2) Miła atmosfera.Korzystałam zarówno z Solarium oraz Studia Paznokcia. Jestem... Kathia Znakomity salon!!! (1) Wykonałam w gabinecie makijaż permanentny brwi metodą piórkową.Efekt jest... Ola fryzjerka z wrzeszcza cudnie! (1) Jak tatuaż, to tylko w Pandemonium i tylko u Kuby! Wysłucha, doradzi, a... Ewa SZCZERZE ODRADZAM!!!!!!!!! (1) SALON TOTALNY NIEWYPAŁ! W PIWNICY.... BRZYDKO, CIEMNO, WIDAĆ ZE BRAKUJE... ZAWIEDZIONA!