NIE POLECAM NIKOMU!!!! (1) Nie polecam nikomu Salonu Fryzjerstwa Degowski na ul. Heweliusza w Gdańsku.... Ania Przesympatyczna Pani Marta (2) Byłem dzis na strzyzeniu u Pani Marty. Weszłem bez zapisu akurat udało sie i... Olek Niestety nie. (3) Ja miałam pakiet fryzjer+kosmetyczka+manicure... i tak: Niestety trafiłam na... Ola
profesjonalnie i miło (1) Byłam w salonie IDEALE dopiero kilkukrotnie,ale już wiem,że będę tam wracać... Wiesława Kamińska jak dla mnie super (1) byłam sprawdziłam już kika razy kupowałam,najbardziej przypadła mi do gustu... ola rozczarowanie:( (1) Tak jak Pani wypowiadająca się Parę opinii pode mna trafiłam do salonu... isia rewelacja (1) Korzystałam z usług (zabiegi na ciało) trzy razy. Jestem zachwycona, juz sam... isia kompletna dezorganizacja i niemiła obsługa (1) też mam kupon groupon i nie mogę chyba z niego skorzystać, bo albo nikt nie... olga coś się psuje (1) Ryba psuje się od głowy... Niestety, wyszłam niezadowolona, a następnego dnia... Stałą klientka świetne studio (1) Świetne studio tattoo, klimat w pomieszczeniu bardzo przyjazny, miałam... Daisy de la Hoya (Ana) Wasza pycha nie zna granic! (5) Nie wiem jaki jestescie salonem i co tam soba reprezentujecie ale parcie... Wkurzona polecam, polecam, polecam! (1) Dzisiaj byłam z groupona i nie żałuję. Pani Basia baaaardzo fajna i... kasia Polecam Panią Jole- jest profesjonalistką w każdym calu (1) Miła obsługa, profesjonalnie wykonan usługa, do tego przy świadczeniu... Aga Pestka wspaniałe zabiegi,przemiła obsługa (1) Korzystam z usług salonu IDEALE w Gdyni od kilku miesięcy.Wspaniałe zabiegi... Joanna Żurek zdecydowanie polecam ! (1) Korzystałam z salonu po raz pierwszy, dzięki ofercie z Groupona (nie... bb Kasia - opinia (1) POLECAM Jestem stałą klientką od września i na pewno nadal będę tam chodzić.... Kasia Super salon!! (1) Jestem stalą klientką,chociaż trafiłam tam przez przypadek.Usługi na wysokim... blondi super salon (7) Salon jest super.Panie kosmetyczki profesjonalne, miłe,bardzo... kasia ZAPROSZENIE UPOMINKOWE (2) Dostałam zaproszenie na zabieg, na święta w prezencie. To był bardzo dobry... Katarzyna zdecydowanie polecam (1) Korzystam z usług salonu regularnie. Zgadzam się z przedmówcą iż czasem... AK