misia - opinia (1) Gabinet urządzony z gustem, trafny dobór usług, dobre kosmetyki. Obsługa miła... misia Serdecznie polcam ten gabinet ta kosmetyczke (1) Weszlam na ten gabinet przez trojmiasto. Zachecila mnie strona, kosmetyczki... K.mroz rewelacyjne jakościowo! (1) jestem zachwycona właścicielka dwóch torebek, większej i mniejszej -... Kasia
ZADOWOLONA!!!!!! (1) Byłam pierwszy raz i wiem że nie ostatni. Jestem bardzo zadowolona z Pana... Marta masakra (2) dawno nie miałam tak zepsutego koloru. Nie dość że przy zapisywaniu się na... Weronika Nieprzyjemnie (1) Witam, stanowczo nie polecam zakupów w tym h&m. Nie dość, że zostałyśmy... Była klientka SUPER !!! (1) Do gabinetu trafiłem za namową diabetologa gdyż mam cukrzycę i poważne... Szczpan polecam te metode depilacji jak i zaklad (1) Metoda usuwania zbednego owlosienia metoda lasera IPL naprawde dziala! Juz... Dorota Jak najbardziej na TAK! (1) Polecam Studio Glamour...Ceny w miare umiarkowane...A efekt.? Powalający.!... Martyna W Sylwia - opinia (2) Pełen profesjonalizm obsługi, rzadko chodziłam, ale chyba będę częściej:),... Sylwia Polecam! (1) Takich usług naprawdę brakowało w trójmieście. Polecam (zwłaszcza paniom) w... Ola Warto (1) Polecam zabiegi na ciało jestem w trakcie kuracji już jeden centymetr mniej:)... Bożena Gliwa Super! (1) Miło, sprawnie, fachowo. Serdecznie polecam!!! Dominika mikrodermabrazja z grupona (1) Witam Wszystkich, Kupiłam na gruponie kupon na mikro i jestem bardzo... Zawiedziona Jeden mały (1) o pięknych sukienkach w salonie słyszałam juz dawno tak wiec postanowiłam się... przyszła panna młoda brak profesjonalizmu (1) niestety korzystając z oferty z Groupona zauważyłam, że Panie (głównie Kasia)... kasia Firma godna polecenia:) (1) Juz po raz kolejny skorzystalam z uslugi manicure hybrydowego i muszę... kamila Profenosjalizm połączony z kreatywnością (1) Bardzo sprawne działanie połączone z szerokim zakresem usług. Trafne zakupy,... Bartosz przydź, zobacz i z pewnością wrócisz (1) Wizyta w gabinecie MonaElizy to czas przyjemności dla ciała i ducha... Alicja polecam goraco!!super salon (1) Chialabym polecic bardzo goroco ten salon kosmetyczny,ze wzgledu na mila... sylwia