Gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Salon M&M Lademann ma bardzo przyjemny i niepowtarzalny wystrój, zaś obsługa... Angelika Emka - opinia (1) Jak ktoś lubi wesołą, jak niektórzy piszą 'domową' atmosferę, to mogę... Emka Najlepszy Salon w Trómieście (1) Profesjonalna obsługa, stylizacja zawsze zgodna z najnowszymi trendami i... oski
alina - opinia (1) wszytkim polecam wizytę w salonie kosmetycznym jak i fryzjerskim:) miła,... alina Jestem zadowolona (1) Po przeczytaniu opinii wybrałam się do Salonika i naprawdę potwierdzam... Anita Liban zadowolona (1) Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Pani poświęciła nam dużo więcej czasu... doljoresa magda umer - opinia (1) Lomi lomi Kahihula w wykonaniu pana Arka-lekiem na całe zło.No...na prawie... magda umer Strzał w 10 !!!!!!!!!!!! (1) Po wielu niepowodzeniach źle dobranych fryzurach i koszmarnych kolorach ,... E.B. Rewelka... (1) Naprawde super-trafiłam do tego salonu właśnie pod wpływem zamieszczonych tu... aga Focus RF 3d (1) Z przyjemnością mogę polecić zabieg i salon, który go oferuje. Skorzystałam... m szczerze polecam (1) z pewnych wzgledow kiedys nie moglam w ogole wychodzic z domu, a na pani... wioletta78 Jak najbardziej polecam ;) (1) Witam wszystkich, dziś po raz pierwszy odwiedziłam salon przy ul.... Karolina polecam (2) Bardzo fajny zakład,elegancki,z milą obsługą.Niestety kiedy poleciłam ten... Ewa Pierwsza udana wizyta :) (1) Pani fryzjerka miło zaskoczyła mnie własną inwencją...szybkim i sprawnym... Paula Robert S - opinia (1) Mogę naprawdę pochwalić pracujący tam zespół za: profesjonalne podejście,... Robert S masakry ciąg dalszy (1) krótko mówiąc nie polecam, trzymajcie się od tego salonu z daleka, w 100%... A. Szczerze polecam!!! (2) Jestem stałą klientką pani Joanny Ligęzy. W gabinecie panuje miła atmosfera.... Iwona Polecam! (2) Do salonu trafiłam za pośrednictwem groupona i przyznam, że jestem naprawdę... Olga Rafał - opinia (1) Jestem stałym Klientem p.Agnieszki zawsze jestem zadowolony SUPER strzyżenia... Rafał zadowolona (1) Rewelacyjna młoda kosmetyczka - zrobiła mi najlepsza regulacje brwi z henna... Karolina