aga - opinia (1) suuuuuper !!!!!!!!!!! bardzo polecam ten salon fajna atmosfera profesjonalna... aga zdecydowanie polecam (1) Bardzo miłe miejsce, szeroka oferta, serdeczne podejście do klienta, p.... Ania Super Fryzjer!!!! (1) Do Szymona trafiłam poprzez moje dwie koleżanki , które zmieniły swój wygląd... zebra
:) (1) Witam, Korzystam z usług tego salonu od około 6 miesięcy. Jestem zawsze... Magda Polecam!! (2) Polecam!!! Bardzo miła atmosfera i obsługa, Przystepne ceny. No i na moich... Ania masakra... (1) zacznę od tego, że wizyta miała być prezentem dla samej siebie na urodziny..... ja Super! (1) Obsługa fachowa, sympatyczne panie fryzjerki :) Wystrój lokalu przytulny... Iwona2525 Stanowczo odradzam - nie za tą cenę! (1) Nie miałam czasu wstąpić do salonu gdzie zazwyczaj robię manicure, więc... Basia ceny w salonie Bogna Hair Design (3) witam, chciałabym skorzystać z usług tego salonu,ale nigdzie nie mogę... green_eyes635 Warto skorzystać! (1) Jestem stałą klientką tego gabinetu od stycznia. Różni się on od innych... Anna M. Fanka (1) ... oczywiście p. Ani - bardzo dobry fryzjer i bardzo fajna osoba. Alicja Wielkie rozczarowanie... (1) oferta promocyjna z groupona: zabieg mikrodermabrazji na... ja POLECAM! (1) Jestem od lat klientką p. Bogusi i nigdy mnie nie zawiodła. Polecam -... Mm Bożena po 50 - tce - opinia (2) Od kilku lat jestem stałą klientką niezwykle miłej Pani Kamili. Każdy jej... Bożena po 50 - tce Rzęsy - rewelacja ! (1) Byłam na przedłużaniu rzęs i wyszłam odmieniona . Rzęski super , obsługa miła... Majka Super (1) Przystępne ceny,miła obsługa,dobre lampy szczególnie na twarz...świetna opcja... Iwona Super zaskoczenie! (1) Ten Salon poleciła mi koleżanka, jechałam ze Słupska z niechęcią. Fajny... Ola metamorfoza:):) (1) sądziłam że nigdy nie będę miała fryzjera którego będę mogła nazywać "moim... zachwycona Klimatyczne miejsce - pełen relaks. (1) Salon jest przytulny i bardzo klimatyczny. Oryginalny tajski wystrój,... Mariola Miś - opinia (1) Super obsługa, zawsze pomocna i sympatyczna. Ubranka super jakości... Miś