Polecam! (2) Do salonu trafiłam za pośrednictwem groupona i przyznam, że jestem naprawdę... Olga Rafał - opinia (1) Jestem stałym Klientem p.Agnieszki zawsze jestem zadowolony SUPER strzyżenia... Rafał zadowolona (1) Rewelacyjna młoda kosmetyczka - zrobiła mi najlepsza regulacje brwi z henna... Karolina
szukajcie a znajdziecie (1) Fantastyczny,fantastique, fantastic,phantastisch ..., wspaniale jest znaleźć... Dominika Od dzis moj ulubionny sklep!! (1) Fantastyczny sklep! Po raz pierwszy spotkałam się z tak dużym wyborem... zadowolona klientka Super Rewelacja...... (1) Polecam gorąco warto skorzystać z usług zwłaszcza Pani Nataszy...zawsze... kasia Pani Dorota (1) Według mnie pani Dorota jest super. Potrafi dobrze doradzić i poprowadzić od... I.W. Świetnie (1) Strzygę się tylko tam, obsługa potrafi doradzić co będzie najlepsze dla... ... ojoj (1) Chyba konkurencja zabrala sie za dodawanie komentarzy :) Prosze mi wybaczyc... Weronika Afrodyta (1) Polecam, ja wychodzę zawsze zadowolona, lubię to miejsce, atmosferę i wiem,... Beata Jestem Bardzo zadowolona:) (1) Polecam, Moje pasemnka i cięcie - super:) Do tego byłam bardzo mile... Kasia Rozczarowana (1) Niestety po skorzystaniu z usług byłam zawiedziona, zamiast wycieniowanych... Zawiedziona Niesamowite miejsce (1) Co za niesamowite miejsce! Centrum a jednocześnie na uboczu w spokojnym... Anna Komorowska zostalam z niewykorzystanym karnetem na vacu (1) zostalam z niewykorzystanym karnetem na vacu , bo firma zakonczyła... Magda zdecydowanie polecam (1) To będzie jedyny salon z usług którego zamierzam korzystać. Szukałam długo -... Aga Rewelacja (1) Za namową siostry - stałej klientki - umówiłam się do Pani Oli na... Marta bardzo przyjemnie i profesjonalnie (1) Mimo, że salon jest na uboczu, ale położony blisko mnie, nie korzystałam, bo... aga35gdy Polecam Karolinę (1) Jestem stałą klientką salonu już od 3 lat. Dojeżdżam z Elbląga, ale na prawdę... Beti Polecam (1) Polecam salon, szczególnie polecam panią Agnieszke, wyczarowała mi fryzurkę o... Justyna świetny butik TO TU !!! (3) do butiku To Tu zajrzałam przez przypadek, chociaż podobno wszystko co... Ewa