Nic dodać nic ująć (1) Fajna babeczka, bardzo kontaktowa i bardzo sympatyczna. Można się poczuć jak... Kasia polecam (1) Wybrałam się na to solarium z polecenia przyjaciółki i muszę jej serdecznie... ggg Nieporozumienie (1) Byłam pierwszy i zdecydowanie ostatni raz.Jedyny plus za wystrój.Buduarowy... Niezadowolona
REWELACJA- POLECAM (2) Polecam jak najbardziej :) P. Anetka zawsze usmiechnięta. Zrobi fryzurkę, że... PAULINA świetny salon (1) Dwukrotnie korzystałam z usług Pana Jarka i nie zawiodłam się. Strzyżenie... Magda moja kobieta śmieje się ze mnie już drugi dzień! (1) Dałem drugą szansę, nie wyszedłem stamtąd wystrzyżony na Łokietka, ani... okrasa Polecam (2) Mimo że do ślubu mam jeszcze trochę czasu, to chciałam rozejrzeć się... Marta Naprawdę warto:) (1) Jestem stałą klientką Pani Magdaleny Bryły, korzystałam z Jej usług jeszcze... Magda skuteczna depilacja (1) Z oferty salonu korzystałam kilkakrotnie. Po czwartym zabiegu depilacji... Włoszka naprawde polecam (1) dziś byłam u p.pauliny która zaczęła tam pracować i naprawdę polecam mimo ze... Aleksandra polecamy (1) skorzystalismy z masażu dla dwojga.. REWELACJA! jesteśmy zachwyceni pod... KiS Polecam! (1) Jestem zachwycona !Super salon, wspaniała atmosfera i profesjonalna obsługa. Gosia bardzo tak :) (2) Jestem klientką tego salonu od 5 lat, nigdy nie wyszłam niezadowolona.... Kasia PROFESJONALNIE POLECAM!! (2) MIŁO BYĆ KLIENTEM SALONU W KTÓRYM PANUJE TAKA ATMOSFERA GDZIE SIĘ CHĘTNIE... Ala.P oby tak dalej! (1) Jestem klientka salonu Quiris od poczatku jego powstania. Od razu... tajemnicza nieznajoma :) Endermologia (1) Naprawdę widać efekty. Gorąco polecam! Do tego wspaniała atmosfera, dziękuję... Justyna Natalka - opinia (1) Wczoraj miałam okazję skorzystać z usług kosmetycznych w tym salonie. Jestem... Natalka Super miejsce:) (1) Byłam dzisiaj po raz pierwszy i od razu trafiłam na akcję- wszystko po 5... Asiek To najlepszy salon w Trójmieście (2) Gorąco polecam wszystkim Paniom w Trójmieście ten salon. Po wizycie w nim... Biki polecam (1) polecam wszystkim miło sprawnie fachowo klient