Rewelacja (1) Polecam pana Jarka. Najlepszy fryzjer, u jakiego kiedykolwiek byłam. Jego... Marta Ostrzegam wszystkie dziewczyny przed zmiana fryzury w tym salonie! (1) Jeszcze nigdy nikt nie potrafktowal moich wlosów w tak nieudolny sposób,... ja12 Kinga - opinia (1) Kilka dniu temu skorzystałam z oferty grouponu i jestem zachwycona!!! Świetna... Kinga
Strzyżenie (1) Korzystałam z kuponu groupon, nie robiłam wielkich zmian na głowie, także... klientka JAREK&NATASZA (1) Zdecydowałam się na radykalne ścięcie włosów( ok. 25cm). Włosy obcinał mi Pan... MK Opinia bardzo zadowolonej klientki (1) Świetna obsługa, szybkie, ale dokładne i fachowe strzyżenie. Dokładnie tak... Magdalena chamska obsluga (1) zostalam zapisana na "pasemka" na godz. 8 rano w sobote. Fryzjerka ZAPOMNIALA... DOROTA MALEC Szczerze polecam ; ) (2) Polecam serdecznie ten salon , gdyż chociaż byłam tam po raz pierwszy ,... Kasia polecam, tanio i solidnie (1) polecam wszystkim salon nomasvello, depilacja działa, jestem już po 2... agunitek brak doswiadczenia (1) idac do gabinetu kosmetycznego spodziewalam sie profesjonalnej obslugi, w... Niezadowolona Bardzo polecam (1) Bardzo polecam,metoda świetna,bezbolesna, i naprawde skuteczna. Po 1 zabiegu... Paulina OMIJAĆ Z DALEKA (1) Kupiłem buty w tym sklepie,rozpadły się miesiącu !!! .Po oddaniu butów do... OSZUKANY anonim - opinia (1) Świetny klimat, sympatyczna i wykwalifikowana obsługa. Polecam. anonim Madź - opinia (1) Zanim zostałam stałą klientką salonu M&M Lademann chodziłam do różnych... Madź rozhisteryzowana panna młoda (1) W związku z tym, że na stronie www nie było podanej ceny konsultacji ze... Basia Elżbieta Jerkku - opinia (1) Super miejsce, bardzo przyjemna atmosfera, profesjonalna obsługa, POLECAM !!!... Elżbieta Jerkku bardzo polecam (1) bardzo polecam ten salon.bylam w innych ale tamte to sie moga schowac w... gosia relaks (1) Witam, jestem stala klientka tego gabinetu i chce podzielic sie moja opinia z... Kaska Z przyjemnością i całą odpowiedzialnością polecam (1) Jestem bardzo miło zaskoczona jakoscią usług, p. Kamil jest autentycznie... malgosia Ania-Opinia (1) Fachowe doradztwo. O właściwy wybór kreacji i komfort troszczą się dwie... AniaG.