Przyjemnie, choc amatorsko.. (2) Z masazu tajskiego korzystam srednio dwa razy w miesiacu. Po raz pierwszy... Andrzej Profesjonalizm (1) Z pełną odpowiedzialnością mogę polecic profesjonalizm w Studiu Wellness.Już... P.T Naprawdę polecam (1) Już od dawna poszukiwałam dobrego fryzjera i w końcu go znalazłam, a... Karolina
Bardzo miła obsługa!!!! (1) A ja uważam że jeżeli chce się coś zobaczyć to po to jest obsługa żeby mi... mamusia POLECAMY! (1) Najlepszy salon masaży w jakim byliśmy. Połaczenie sterego wnętrza z... Kasia z męzem Nie polecam! (1) Także korzystałam z usługi fryzjerskiej w ramach kuponu Groupon. Wg opisu... Weronika super pani kosmetyczka (2) polecam wszystkim usługi pani Joanny,jestem bardzo zadowolonaz zabiegow jakie... edyta masakra (2) moje odczucia takie same jak wyzej ktos napisal. jednym slowem M-A-S-A-K-R-A... gra jedyna, której ufam! (1) niezwykle kreatywna, pełna pomysłów, mega profesjonalna, szybka i dokładna.... Sylwia Opalanie natryskowe? Super sprawa !!! (1) Polecam wszystkim opalanie natryskowe !!! Nie spodziewałam się aĹź tak... Iwona Polecam wszystkim :) (1) Jestem stałą klientką P. Moniki i nie zamieniłabym tych rąk na żadne inne :)... Lila serdecznie polecam (1) Polecam wszystkim kącik urody. Miła atmosfera, super obsługa, pełen... Magda Polecam Panią Natalię !! (1) Dziś byłam pierwszy raz w tym salonie,korzystałam z usług Pani Natalii i... marta :) (1) Dzisiaj po raz pierwszy skorzystałam z umiejętności Pani Doroty:) w sumie... :) Nie polecam (1) Niestety muszę również przychylić się do złych opini. Korzystałam z usług P.... Adrianna Profesjonalizm w każdym tego słowa znaczeniu (1) Jestem stałą klientką salonu "Nata",i zawsze wychodze od p.Nataszy zadowolona... A. Polecam ten zakład fryzjerski !!! (1) Farbowalam włosy i jetem bardzo zadowolona z koloru, który dobrała mi Pani... Wiolanka CZEKOLADOWA EUFORIA - polecam (3) Polecam ten zabieg! Warto zrobić coś dla siebie :-D jestem zachwycona zarówno... żuczek Piękna buźka (1) Witam, jestem po porodzie, w ostatnim czasie bardzo pogorszyła mi się cera :(... Małgosia profesjonalne (1) Pani pokazala mi jak mam sie ubierac zeby wygladac modnie i stylowo do mojej... Marianna