kasia - opinia (2) Bardzo miła obsługa i Panie doradza. Ja wlasnie tam wybralam swoja suknie... kasia Zmiana koloru :) (2) Z usług Pani Moniki skorzystałam po raz pierwszy i na pewno nie ostatni.... Gosia - Sopot FRANCJA ELEGANCJA :) (2) Jestem klientka tegoz salonu od 4 lat i zawsze z niego wychodze z usmiechem... iza
maasaz 1 klasa! (1) Jestem stala klientka, bardzo lubie przychodzic w to miejsce poniewaz zawsze... An Mega Polecam Krzychu The Best (2) Bardzo Polecam Wspaniali Ludzie I Mega z*******y Krzychu Z Poczuciem Humoru... DURAJ BRUSY Polecam (1) polecam każdemu...swietny zakladzik..fajna atmosfera..bardzo fachowa obsluga... Ania Nie polecam uslug kosmetycznych u P.Alicji (1) Wielokrotnie korzystałam z usług P.Agnieszki, naprawdę dobra kosmetyczka.... Nieusatysfakcjonowana Polecam (1) Przede wszystkim profesjonalizm. Robiłam w Świoscie piercing i tatuaż i z obu... Sylwia Kwestia fryzjerska ok.. ALE.. (2) Salon i obsługa bardzo sympatyczna- starają się, żeby klient był zadowolony.... Emilia sprawdziałam to na własnej skórze... na włosach i paznokciach też! (1) najlepszy salon fryzjerski w trójmieście. profesjonalna obsługa i... Justyna to była pierwsza i ostatnia wizyta w tym salonie!!! (1) totalna beznadzieja!!! starsza dość szczupła fryzjerka najpierw umyła mi... Angelika Totalna porażka (1) Nie polecam nikomu wizyty w tym salonie. Trafiłam na panią fryzjerkę, która... ANia Dzieczyny tak trzymać (1) Jest tam miła i preofesjonalna obługa. Zawsze wita klienta uśmiech i filiżnka... Mysia Trudno o kontakt telefoniczny (1) Na stronie internetowej salonu jest nastepujaca informacja: Dane kontaktowe:... Ewa Klasowicz przereklamowane (1) ubrania drogie, bez większej rewelacji, nie ma tzw "szału" lidia woda sodowa... (5) Mam podobne wrażenia jak większość klientek p. Andrzeja. Korzystałam z jego... zawiedziona PEŁEN RELAKS, ODPRĘŻENIE I SUPER CIAŁO... tylko +DLA URODY (2) Klimat jakiego trudno znaleźć, odprężenie i relaks jakiego trudno osiągnąć,... gosia Jestem bardzo zadowolona (1) Salon poleciła mi znajoma, mówiąc, że można się ubrać "od stóp do głów".... ola Witamina D zimą! (1) Dostałem herbatę w trakcie czekania na swoją kolej. Bardzo miła obsługa. coD polecam :-) (2) korzystałam z groupona - obsługa bardzo miła, w samym salonie przyjemnie a... Justiks