profesjonalne (1) Pani pokazala mi jak mam sie ubierac zeby wygladac modnie i stylowo do mojej... Marianna Suknia (1) Niedawno odwiedziłam salon z sukniami ślubnymi NEW STYLE w Pruszczu Gdańskim... Karina Zdecytowanie TAK (1) P. Elena wykonywała mój makijaż ślubny, plenerowy i wieczorowy i za każdym... Joanna S.
Miło i profesjonalnie (1) polecam! Beata nie polecam (3) Kiepska obsługa i średni towar, szkoda zachodu do takiego salonu. Nina Makijaż permanentny - kreski górne (2) Pewnie powielę tylko opinie moich zadowolonych poprzedniczek :) natomiast to... zadowlona Sylwia Gorąco polecam (1) Z wielką przyjemnością wystawiam tak pozytywny komentarz!!!Esencja solidności... Magda rewelacja!!! (1) Dzisiaj byłem w sklepie Zaczarowane Sny, przywitała mnie usmiechnięta... michu Bardzo Dobry Salon (1) Byłam w tym salonie w styczniu po raz pierwszy i wyszłam bardzo zadowolona.... Barbara W Fajny sklepik (2) Fajny, przyjazny sklepik z kolorowymi ubrankami, szkoda tylko, ze tak... Marika PRO MASAZ EROTYCZNY (2) polecam Egipski zaułek na Kowalach exluzywny salon i ładne masażyski co... młody wilk Magiczny dotyk kobiety. (1) Po kilku masażach bańką chińską moje kobiece, zbliżające się do 40stki ciało... Eve Polecam! (1) Jestem stałą klientką salonu. Dotychczas skorzystałam z zabiegów depilacji... K8 Wspaniały salon sukien ślubnych (1) Piękny i gustownie urządzony salon sukien ślubnych z przemiłą obsługą. Każda... Beata JESTEM NA TAK!!! (1) ZOSTALAM ZMUSZONA ODWIEDZIC SALON PONIEWAZ MIELI CIEKAWOM OFERTE NA GROUPONIE... terenia wspaniały salon (1) Dziś odwiedziłam kilka salonów w Gdyni i w Gdańsku i żaden, absolutnie żaden... Nina Milena REWELACJA!!! (1) Pierwszy raz w życiu wraz z mezem wybralismy się na masaż. Wybór padł na... J&M maggie - opinia (2) Mały wybór sukien, na wieszakach wisi ok.30-40 sukni.Nie ma sukienek z... maggie POLECAM (1) Jak najbardziej polecam ten salon, miła obsługa, świetny klimat wnętrza w... Ania Polecam... (1) Bardzo miła atmosfera, profesjonalna obsługa, dobra jakość kosmetyków...... Ania