profesjonalna i sympatyczna obsługa (2) Wykonanie permanentnego brwi super. Wybieram się teraz na powieki. P.... Teresa Michałowicz bardzo mi sie podobało (1) z tego co sie dowiedzialam,to w salonie Biosfera zmienil sie wlasciciel i... kasia Monia - opinia (1) Jestem bardzo, bardzo zadowolona z usług salonu, oby tak dalej! :) Monia
pierwsza wizyta...ale już wiem, że będę stałym klientem !!! (1) Gdzieś w biegu chwyciłam ulotkę i jak to zwykle bywa schowałam do torebki.... Katarzyna POLECAM!!!!! (1) POLECAM!!!!!! Oddałam się w ręce Pani Mai i innym razem Pani Kasi. Obie Panie... Ula SUPER ! (1) Zdecydowanie polecam to solarium. Już po otwarciu drzwi można poczuć super... Stała klientka Polecam (1) Bardzo polecam ten salon, a w szczególności panią Sandrę. Pierwszy raz byłam... Krzykata Super salon:)) (1) Salon w 100% godny polecenia!!Pani fryzjerka odrazu zaproponowała mi nową... Ania Polecam wszystkim !!! (1) Jestem po kilku zabiegach depilacji . Z początku nie byłam do końca... Justyna polecam (1) Bardzo miło i profesjonalnie. Pani kosmetyczka naprawdę zna się na rzeczy.... Agnieszka Polecam Gorąco Panią Dagmarę:) (1) Jestem klientką Pani Dagmary od 3 lat. Trafiłam do niej przypadkowo i od... Kasia Salon "nieporozumienie"-naprawdę średnio, szkoda. (1) Niedawno miałam okazję być w tym salonie przymierzać suknie.Zdecydowanie... rozczarowana REWELACJA!!! POLECAM (1) Szczerze polecam wszystkim!! Sabina to najlepsza masażystka jaką znam, a do... Magda Bardzo miło (1) Skusiłam się bonem z Groupona: za 45 zł sauna na włosy+strzyżenie. Jestem... a. Anna - opinia (1) Naprawdę super miejsce. Byłam na zabiegu na twarz i woskowaniu. Pani Kasia (... Anna Karolina (1) Pani Karolina to młoda osoba aczkolwiek znająca swój fach. Zawsze potrafi... Kamila Rewelacja! (1) Nie mam zwyczaju robić takiej reklamy, ale pierwszy raz wyszłam od fryzjera z... łasia Strzyżenie z łaską (1) Chodziłam się strzyc do wielu fryzjerów, ale pierwszy raz spotkałam się z... koni Dziewczyny, laski, babki i babeczki- (3) -takich zabiegów jak u Tani, w profesjonalnie prowadzonym i przytulnie... W.M. A ja sie cieszę... (1) ...że tu trafiłam. oczywiście z polecenia, bo "poczta pantoflowa" to... Laurencja