ogólnie polecam (1) Używka dobrej jakości, ceny w miarę ok(ze względu na jakość:-) Nowe ciuchy... Pati Bardzo polecam!!! (1) Witam! Ja w paznokieciarni zakładałam sobie rzęsy. Justynka robi to z taką... Ewa E - opinia (1) Wyjątkowo miła obsługa i przystępne ceny. Polecam :) E
polecam (1) przy kazdej wizycie potrafie znajezc prawdziwe perelki, zaskakujaco duzo... Marysia Gorąco polecam (1) Super obsługa, świetnie tną, wszystkie! osoby, które stamtąd wychodziły... Julia Walentynki (1) Jestem tak mile zaskoczona, że postanowiłam polecić ten salon innym.... E. Rutkowska Polecam polecam polecam! (1) Salon godny polecenia innym. Byłam ścinana już chyba przez wszystkich ale... Osa Jestem bardzo zadowolona! (1) Dostałam w prezencie kupon na usługi w tym salonie i szczerze przyznam, że... Laura serdecznie polecam (1) Witam do salonu trafiłam promocyjnego kuponu zniżkowego, wcześniej bywałam w... Monika Naprawde polecam, warto!! (1) To jest moje SPA, bardzo lubię ten oferowany przez p. Maję relaks. Wspaniałe... A.D. Dokładnej daty nie pamiętam. (1) Okazjonalnie robiłam paznokcie akrylowe. Jestem bardzo zadowolona z tego co... kasia j Daria - opinia (2) Wczoraj byłam w nowym lokalu i zrobił na mnie ogromne wrażenie, piękne... Daria Terapia w hipnozie (1) Cześć wszystkim. To prawda Rafał Sakowski to profesionalista w każdyn calu.... Edyta Zadowolona (2) Jestem szczęśliwa,że trafiłam do salonu OTC. Jestem w trakcie korzystania z... Barbara D. Bardzo fajnie! (1) Naprawdę super ubranka. Spory wybór! Można skompletować wyszukany zestaw.... Weronika polecam (1) Rewelacyjna obsługa w salonie gdyńskim, panie są kompetentne i skrupulatne.... Izabela Polecam !!! (1) Doskonały kontakt z obsługą, ekspresowa przesyłka, przepiękne ubranko. Kasia śliczne ubranka i super obsługa (1) Kupiłam ubranka do chrztu dla mojego synka.Bardzo duży wybór. super jakość i... Małgosia :) (1) to prawda! po zmianie właściciela wiele zmieniło się na lepsze!!! Jak... jaaa Naprawdę warto!!!! Polecam gorąco (1) Po latach nieregularnych wizyt u kosmetyczki znalazłam wreszcie taki gabinet... A.D.