Polecam za profesjonalizm (1) Skorzystałam po raz pierwszy z usług tego salonu a właściwie to usług Pani... Basia z klatki A Przymiarka (1) Byłam tylko na przymiarce,ale w salonie czuje się domową atmosferę,przemiła... klientka Opinia (1) Witam, Trochę to dziwnie zabrzmi, ale nie rozumiem opinii mojej... Agnieszka
rewelacja!! (1) Byłam na solarium i muszę przyznać, że byłam mile zaskoczona, bardzo miła... kasia energia i zmysłowość (1) Chętnie dzielę się swoim doświadczeniem, ponieważ lomi-lomi w wykonaniu... Leszek SYLWESTROWY (2) Pani Ania malowała mnie na sylwestra dwa lata temu i byłam pod wrażeniem, że... Madzia POLECAM (1) przemila,kreatywna,znajaca sie na trendach fryzjerka.polecam!! Magda masaż całościowy (1) polecam , bardzo profesjonalne podejście do klienta, masaż na bardzo wysokim... klientka Masaż kamieniami (1) Bardzo mi się podobało, niezwykle relaksujący masaż.. Człowiek poprostu... Paweł POLECAM (1) Polecam zdecydowanie.miło spędziłam czas,skorzystałam z zabiegów... Gośka Pełne uznanie! (1) Laseroterapia i masaż wyjątkowo dobrze podziałały na bolesne mięśnie po... Eryk Ratajski Polecam! (1) Pani Lucyna to świetna fryzjerka! polecam ja serdecznie! byłam u niej i na... Nikita987 profesjonalne uslugi (1) Polecam salon bardzo gorąco ze względu na usługi, obsługę, fachowość... Magda Katarzyna Ślusarczyk - opinia (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa,ogromna wiedza odnośnie zabiegów... Katarzyna Ślusarczyk Polecam (1) Skorzystałam z usług salonu posiadając kupon GROUPON. Jakość obsługi na... Mimi Polecam z czystym sercem, nie pożałujecie Państwo !! (1) Krzysiek jest fachowcem,na dodatek przemiłym człowiekiem. Atmosfera podczas... Karolina zawsze polecam (1) Zawsze miło i profesjonalnie. Pani Agnieszka to mistrz w swoim fachu!. Masaże... Piotr Polecam!!! (1) Salon godny polecenia. Sprzedawczyni była bardzo miła i cierpliwa, miała... ja Skuteczny masaż (1) Polecam masaż w wykonaniu pana Marka. Po trzech spotkaniach ból w barku... Bożena Fryzura na każdą okazję - Pani Dagmara Mańkowska (1) Śmiało polecam oddać się w ręce pani Dagmary i zaufać jej doświadczeniu. Lidia Kamińska