Super (1) SUPER!!! Wczoraj byłam pierwszy raz na depilacji pach, gorąco polecam p.... Basia Polecam (1) Polecam za: miłą obsługę, bardzo niskie ceny i wysoką jakość produktów. Agnieszka Gorąco polecam (3) Jestem klientka od 2 lat i zawsze wychodze zachwycona.Pani Asiu gabinet... klijentka Ewa
Napewno wrócę (1) Nie dawno przeprowadziłam się w pobliże i byłam pierwszy raz w tym salonie.... Monika Zdecydowanie polecam :) (1) Bardzo miła atmosfera i pełen profesjonalizm. Pani Iza kocha swoją pracę,... Weronika Polecam!!! (2) Bardzo miła atmosfera, profesjonalne podejście. Gabinet kameralny, bardzo... Małgosia pan adrian-mega nie punktualny, NIE POLECAM (2) uwaga drogie panie jak umawiacie się z panem adrianem, bo już chyba myśli ze... punktualna Świetna obsługa i bardzo duży wybór sukni. (1) Nie mogłam się zdecydować, tyle sukni naprzymierzałam. Myślę, że w Mardanie... Angelika omijać z daleka (2) ODRADZAM Wam wybór salonu Beauty Laser w Gdyni. Byłam ich stałą klientką ale... Klientka Szczerze Polecam. (1) Dzisiaj miałam wykonaną próbną fryzurę ślubną wraz z makijażem i jestem... Asiek rozczarowana :( (3) Zapisując się na wizytę byłam pełna obaw, ale sobie pomyślałam czemu nie,... Monika szybko, sprawnie, profesjonalnie - polecam (1) ostatnio po raz kolejny skorzystałem z usług tej firmy i po raz kolejny byłem... Jacek Super (1) Klimatyczne miejsce gdzie można znaleźć prawdziwe perełki. Szczerze polecam Agnieszka Satysfakcja gwarantowana (1) Z ręką na sercu takiego lumpeksu jeszcze nie widziałam:) Świetna obsługa,... Kasia super!!! (1) Ciuchy świetne, super jakość i fajne ceny. No i różnego rodzaju rabaty i... Koper Sielsko - anielsko (1) U Pani Izy jest wspaniale - profesjonalnie, nastrojowo, swojsko. Jestem Jej... Agnieszka polecam (1) Polecam P.Agnieszkę robiłam rzęsy kilka razy i napewno wrócę jeszcze nieraz... ADA Polecam (1) Korzystałam z tego salonu kilkakrotnie w poprzednich latach. Teraz po... Joanna R Zdecydowanie polecam! (1) Salon odkryłam dzięki promocji portalu Groupon, ale na pewno jeszcze tam... WSPANIAŁY TANIEC PRZYJEMNOŚCI I RELAKSU (1) Polecam z całego serca. Relaks i odprężenie to mało powiedziane. Wspaniałe... Kasia