Milena - opinia (1) Wspaniały klimat, pani Aneta przesympatyczna. Bardzo czysty i estetyczny... Milena Paznokcie tylko tam! (1) Świetny pedicure, przyjemnie, superprofesjonalnie i moje paznokcie nigdy nie... mięta Polecam !!!! (1) W ubiegłym tygodniu razem z przyjaciółką skorzystałyśmy z usług w gabinecie... Agnieszka
Rewelacyjny gabinet kosmetyczny (1) W ubiegłym tygodniu razem z przyjaciółką skorzystałyśmy z usług w gabinecie... Agnieszka Zdecydowanie polecam:) (1) Jestem bardzozadowolona z usług zarówno fryzjerkich jak i kosmetycznych.... mmm Zgadzam sięz poprzedniczką (1) Pani bardzo miła, mająca głowę pełną fajnych pomysłów:) Włosy z tyłu ścięte... Kamila dziekuję (1) dziewczyny- szukacie salonu gdzie otrzymacie naprawdę fachową obsługę- to... Teresa Sandra (1) Świetna atmosfera zbudowana podczas strzyżenia! Na dodatek boskie mycie i... Ania NAJLEPSZY W TRÓJMIEŚCIE (1) Profesjonalna obsługa, stylizacja zawsze zgodna z najnowszymi trendami i... ASIA K. Salon na światowym salonie (1) Takiego wystroju, obsługi i profesjonalizmu można im tylko pozazdrościć,... Dawid Polecam (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta , jaki i wykonanie zabiegu.... Jola masaże (1) Powiem krótko i na temat:masaż u Pani Kasi i Pani Moniki to mistrzostwo... karo EXTRA!!! (1) Gdy zbliżał się czas umówionej wizyty, nabierałam coraz większych wątliwości... Anna Pan Adrian (1) Super człowiek i fryzjer. Bardzo miły, uśmiechnięty, z ogromną wiedzą na... Iza nie polecam!!! (2) nie polecam pana adriana, bo jest nie punktualny, chyba ze ktos ma czas... a.s. makijaż permanentny (1) Profesjonalnie, z wielkim talentem i znajomością zasad makijażu.Pani... Ida Staniszewska Pierwsza klasa (1) Świetna obsługa, fryzjerka jest zdolna, z wyobraźnią, wizją, konsultuje każdy... Natasza Pani Karolina (1) Szczerze mogę wszystkim polecić panią Karolinę.Przemiła osoba, kreatywna,od... monika Teraz już klient. (1) Długo szukałem zakładu (salonu) fryzjerskiego, z którego był bym zadowolony.... jacek POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolona z obslugi i atmosfery.Paznokcie zrobione... Agnieszka