Upięcie ślubne - POLECAM! (1) Do p. Agnieszki trafiłam niedługo przed ślubem, szukając ciekawego upięcia.... Kamila Solidna robota! (1) Tatuaży zrobionych u Sławka nie będziesz sie wstydził na żadnym konwencie,... arczon Doskonała fryzjerka (1) Skorzystałem z strzyżenia i jestem bardzo zadowolony. Jakość usług i cena, to... Andrzej
jak zwykle... (2) ... super :) jestem klientką salonu od 5 lat, najpierw na pańskiej, teraz na... Kaśka Lusia - opinia (1) Jestem stałą klientką pani Ani, pazurki w jej wykonaniu są rewelacyjne bardzo... Lusia NIE POLECAM !!! (1) Witam, w dniu dzisiejszym tj 30.01.2011, po raz drugi trafiłam, że sklep... Aneta POLECAM (1) Trafiłem tam przez przypadek jakieś 1,5 roku temu. Miałem okazję wpaść w ręce... Tajemniczy Brunet wielki pozytyw! (1) Piekny makijaz na studniowke, kolezanki umiarały z zachwytu! Polecam Pania... Kasik Asia:D - opinia (1) To był mój pierwszy raz ale było super;D Masażystka masowała mnie od dołu do... Asia:D Nie polecam!!! (5) Byłam ostatnio u p.Roberta,niestety usługa nie do końca mnie... Zawiedziona Jestem zadowolona (1) Jestem zadowolona z usług i wykonania. Dziewczyny są rewelacyjne, wykonują... sabina Świetnie ! (1) Byłam dzisiaj ,świetnie wszystko,byłam pierwszy raz i na pewno zostanę stałą... Dziewczyna :) Magda - opinia (1) Mam pięknie opiłowane paznokcie, ładnie wycięte skórki (w wielu salonach... Magda SALON BEZ SNOBISTYCZNEGO ZADĘCIA (1) Polecam tym, którzy przez relaks rozumieją możliwość pogawędzenia na... Magda fryzjer (1) Korzystam z usług kosmetycznych, a obecnie również skorzystałam z fryzjera.... G.M. polecam zabieg dla pary (1) Polecam czekoladowy zabieg dla dwóch osób dusza i ciało odpoczywa, relaksuje... Magda Joanna - opinia (1) Serdecznie polecam, jest tam fantastyczna, ciepła atmosfera, Panie są... Joanna Lomi lomi (1) So far I've been massaged about 20 times- it's so addictive!the first time... Redhead Gorąco polecam.... (1) Pierwszy raz korzystalem z uslug salony Mandarynka. Bardzo mila i... Dariusz z Gdyni. Polecam p. Martę (2) Gorąco polecam p. Martę, od paru lat to Ona wymyśla mi fryzury (różne). Z... Ania z siostrami