Rewelacja (1) Co tu dużo pisać, miałem tak silny ból kręgosłupa promieniujący do nogi, że... Marek Fajnie, miło, sympatycznie... (1) Byłam po raz pierwszy, w dodatku na darmowym strzyżeniu. Ogółem bardzo... klienta może już stała... DZIEKI GROUPON ;-) polecam goraco!!!! (1) W pierwszym tygodniu stycznia skorzystalam z grouponu u p.Ani z przedluzania... Aga
Super Fryzjerka KASIA !!!! (2) Jestem klientem fryzjerki Kasi. Moim zdaniem jest profesjonalistką w swoim... Michał Turzynski Kosmetyka ! (2) Witam!! Jestem bardzo zadowolona z usług kosmetyczki Pani Oli, w kręconych... Magda nie polecam :( (1) Skorzystałam z usług salonu pierwszy raz - skorzystałam z oferty promocyjnej... zawiedziona pierwszy tatuaż (2) Pan Jurek został mi polecony przez znajomego, który jest stałym jego... rimell1 Pani Renata- świetna kosmetyczka! (1) Już kilkakrotnie korzystałam z usług P.Renaty, ze szczerego serca mogę ją... Kasia Przekłuwanie uszu (1) Witam, chcę przekłuć córci uszy. Zastanawiam się czy podejście do dzieci mają... niania pełen profesionalizm! (1) Na początku robiony jest wywiad oraz darmowy test na fototyp skóry gdzie... pau Wspaniała wizyta (2) Zachwycilo mnie przyjęcie w salonie P . Agnieszki . Bardzo profesjonalne... Renata Polecam! (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i kreatywności.Zawsze mogę liczyć na... Monika super salon (1) dzięki pani Agnieszce mam super spojrzenie spod gęstych firanek rzęs...moje... Renata z Białej Podlaskiej GORĄCO POLECAM !!!! (1) Profesjonalna obsługa i usługi na wysokim poziomie, tipsy i rzęsy bardzo... Tereska Biała Podlaska Polecam (1) Po raz pierwszy skorzystałem z Tajskiego mazażu. Coś niesamowitego, polecam... Mateusz Opinia (1) Korzystałam z wielu salonów fryzjerskich. Tych droższych i tych tańszych. Mam... Hania studio godne polecenia (1) Dołączam się do opinii, że to najlepsze studio. Atmosfera bardzo przyjemna,... Klaudia Profesjonalizm (1) Bardzo dobry salon, nie mam żadnych negatywnych uwag. Miła obsługa i dobra... Dzinga wojtek - opinia (1) bardzo mila i profesjonalna obsluga.szczegolnie polecam korzystanie z uslug... wojtek SUPER ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Kochane panie zdecydowanie polecam super pelna zmiana -zony... Tadeusz z Gdyni