Martyna - opinia (1) Mila atmosfera, bardzo indywidualne podejscie do klienta. Konkretna i szczera... Martyna Polecam :) (1) Rewelacyjna styczniowa promocja! szkoda, że już się kończy :( Gabinet bardzo... Joanna S. ekstra!!! (1) Była to moja pierwsza wizyta. z uslug skorzystałam kupujac kupon na gruponie.... megi
polecam (1) Ta wysoka ocena jest jak najbardziej uzasadniona. Spotkałam się z pełnym... Iwona :) (1) Super ciuszki. Obkupiłam dzieciaki za kwotę no może nie symboliczną, ale... ewik Byłam dzisiaj.. (1) I warto było poczekać chwilę, bo efekt jest rewelacyjny:)Lubię osoby... gwiazdka profesjonalnie i serdecznie (1) super zespół ludzi.... profesjonalnie... serdecznie...głowy otwarte na... mONika MAKIJAŻ PERNAMENTNY (1) W styczniu skorzystalam w salonie Pani Magdaleny z makijażu pernamentnego... E.S Super! (2) Przedłużanie i zagęszczanie włosów u pani Iwony miałam wykonywane ponad 2... Basia Dozować w dużych dawkach!!! :) (1) Alternative odwiedziłam po praz pierwszy i już na 100% wiem, że nie ostatni:)... Marta Ach kawa, kawa, kawa (1) Uczta kawosza to niesamowite przeżycie, skóra po niej gładziuteńka i pachnąca... topgear Polecam!!!! (1) Naprawde widać efekty już po pierwszej depilacji. Bardzo bałam sie pierwszej... Anna Wspaniale! (1) Z oferty salonu skorzystałam przed świętami, trafiłam przypadkowo i był to... Juliana POLECAM!! (1) Z czystym sercem polecam salon Pracownia Fryzur Bratwiser. Klientką tego... Ewa S Fryzjer z powołania. (1) Polecam wszystkim salon Pana Tomka Szpieca. Jestem stałą klientką od prawie 2... Violetta H Pierwsza wizyta urodzinowa Aleksa (1) Była to pierwsza wizyta zakończona pełnym sukcesem, nasz 3 latek choć wydawał... E.W Fruzia - opinia (1) bardzo jestem zadowolona z mojej fryzury. włosy są miłe w dotyku i jest ich... Fruzia Zabieg czekoladowy na twarz (2) Istny raj na ziemi! Z pewnością tu wrócę :) A. polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (4) Gabinet kosmetyczny "Instytut Guinot" jest duszą pracujących w nim... Anka tak nijak (2) W połowie grudnia, po długiej przerwie, korzystałam z usług salonu... taka jedna