Serdecznie polecam !!! (1) Zgadzam się z poprzednimi opiniami! Wreszcie udało mi się znaleźć... Agnieszka Po prostu BAJKA (1) zależało mi na masażu sportowym, czytałem w necie opinie że tajski masaż... Patryk zaskoczona (1) Pierwsza wizyta fryzjer P.Robert jestem zaskoczona pozytywnie,na początku... betiona
... (1) Jestem bardzo zadowolona ze mamy to solarium na Zabiance :) ŁÓŻKA sa swietne... stala klientka Rozczarowanie (1) Skorzystałam z kuponu groupona z nadzieją na godzinę prawdziwego relaksu.... Agnieszka Bardzo dobra fryzjerka ! (1) Fryzjerka z wyczuciem,dobrze rozumie potrzebę klienta a na dodatek ciepła i... klientka REWELACJA!!! (1) Obsługa bardzo profesjonalna, korzystam często ze Spa w całej Polsce. Secret... Przemek polecam... (1) Polecam gabinet ze względu na profesjonalizm-dobry sprzęt i kompetentny... Jakub Z. Polecam (1) Mam porownanie do innych salonow, a ten zrobil na mnie pozytywne wrazenie juz... Doris Mila obsługa i profesjonalizm (1) Kilka krotnie korzystałem z usług tego gabinetu. Jestem bardzo zadowolona.... Kaja Polecam;) (1) Korzystam z tego solarium od bardzo dawna, co swiadczy o tym,ze jestem z... Karola Adrian ;) (1) Trafiłam dzisiaj do tego salonu zupełnie przypadkiem i wyszłam przekonana, że... Ewa debiut sylwestrowy (1) |W sylwestra odwiedziłam salon po raz pierwszy,i nie liczyłam na zbyt wiele... Matylda Pełne zaufanie dla pana Piotra Ślężaka:) (1) Zdecydowanie polecam salon Calmia, a szczególne gratulacje dla Pana Piotra,... Michalina pwdicure i manicure (2) Korzystam z usług tego salonu od ponad roku.Jestem bardzo zadowolona!... Agnieszka POLECAM!! (1) Korzystałam z zabiegów na twarz oraz opalania natryskowego. Świetny efekt!... Anna Bielizna dla każdej Pani (2) Niezwykle miła atmosfera, profesjonalna, cierpliwa i niezwykle życzliwa... Ala Czekoladowa Euforia (2) Byłam w Allure po raz pierwszy i z pewnością nie ostatni. Zabieg czekoladowy... Snoopy Polecam (1) Pierwszy raz skorzystałam z usług gabinetu i jestem pod ogromnym wrażeniem... Joanna Jestem zadowolna, bardzo (1) Przedłużanie rzęs mogę polecić, profesjonalne środki itp, Bardzo miła pani :) Kaja