p. Ewa (1) Salon wybierałam pieczołowicie, za to do p. Ewy trafiłam przypadkowo. Jestem... minka84 Depilacja laserowa (1) Jestem po depilacji pach i bikini w gabinecie Kosmedica, muszę przyznać ze... Ola wyśmienity salon kosmetyczny (1) Z upodobaniem oddaję się w ręce p. Agnieszki, której w miarę regularnie, od... Mysza
Zdecydowanie nie polecam!!!!!! (2) Radzę omijać ten "salon" szerokim łukiem. No chyba, że ktoś lubi jak jest... mia Ania - opinia (1) Bardzo fajny i przytulny sklepik. Duży wybór i miła obsługa. Nierzadko towar... Ania poczuj, że kochasz i jesteś kochany (1) Jestem już od dłuższego czasu fanką Lomi Lomi KAHIHULA. Dlaczego? Z czasem... Jola fryzjer?? jamajka sun?? nigdy więcej (2) Widzę, że nie tylko ja zostałam tam skrzywdzona. Ja miałam długie włosy... AniaK Profesjonalny salon (1) Przejeżdzajac przez wrzeszcz odkryłem nowy salon. Ponieważ zależalo mi na... Kamil Czekoladowy zastrzyk energii (1) Czekoladowy zastrzyk energii w salonie Elnes to mistrzostwo świata!!! Polecam... Ewiks_r Polecam ! (1) Jestem klientem salonu od wielu lat, polecam zwłaszacza Pana Piotra, Krzysia... GL PROFESJONALIZM W POŁĄCZENIU Z PASJĄ (1) Po raz pierwszy przyszłam do EXELLENT Q na zaproszenie wlasciecielki- pani... Aleksandra Kobielak bodziaki jedyne w swoim rodzaju (1) sklep jest doskonale zaopatrzony i każdy rodzic znajdzie coś dla swojego... karola Miałam piękne loki (1) Jestem osobą bardzo nieufną. Chodziłam do salonu parokrotnie na drobne usługi... Lucyna oburzenie! (1) Do Centrum urody trafiłam poprzez znaną stronkę internetową oferującą różnego... L. super!!!! (1) Pierwszy raz byłam w tym salonie i byłam bardzo milo potraktowana, kultura z... Marta POLECAM (1) Pierwsza wizyta i bardzo pozytywne odczucia... Przemiła Pani (... Magda Warto (1) Najlepszy masaż kamieniami na jakim byłam. Pani Aneta ma złote ręce.... Dominika Cudownie :) (1) Po tym jak zrobiłam trwała, moje włosy-ech... szkoda mówić. musialam je ściąć... magda REINKARNACJA (1) Witam, postanowiłam podzielić się z wszystkimi , swoimi przykrymi a zarazem... Lena Manicure Japoński (1) Byłam na tym zabiegu który został mało precyzyjnie wykonany zostały mi... niezadowolona