Rewelacja (1) Fryzjerka - właściwa osoba na właściwym miejscu, w pięć minut powiedziała mi... Joanna Polecam Avasun (1) Mogę spokojnie polecić solarium Avasun:) Jestem zachwycona,sympatyczna... :) Elżbieta - opinia (1) Bardzo mnie cieszy, że przybywa wielbicieli tego cudownego masażu. Bo Lomi... Elżbieta
super:) (1) proferionalna mloda i ambitna kadra uslugi na dobrym poziomie fajny wystroj i... Małgorzata Polecam (2) Jestem bardzo zadowolona z pracy Pani Joanny. Wizycie w tym salonie... Joanna polecam (1) Dzisiaj korzystałam z usługi fryzjerskiej w tym salonie. Miałam kupon z... magda Baaaaardzo polecam!!! (2) Fantastyczny Pan Fryzjer - jestem zachwycona - obsługą, wykonaniem,... asik POLECAM!! (1) Bardzo polecam ten sklep:) Moje wcześniejsze doświadczenia z zakupem bielizny... Paula1651 Solarium (1) Solarium uważam jest naprawdę dobre.Jak dotąd nie mogę narzekać z... Marek buty (1) Obuwie, niby pierwsza klasa, a nie dość, że zwykłe buty psują się po nie... Natalii lomi lomi (1) Do salonu kosmetycznego Wyspa trafiłam dzięki promocji na Gruponie masażu... Ania SUUPER!!! (1) Najlepszy salon na świecie- pełen profesjonalizm. Jakość zabiegów na wysokim... Iśka Gorąco polecam Panią Basie stylistke paznokci- pełen profesjonalizm (1) Jeszcze nigdy w życiu nie miałam takiego cuda na paznokciach! Pani Basia to... Nancy Salman (1) Jeśli chodzi o uprzejmość to się zgodzę , napewno wielka uprzejmość dla... hania kiepsko (1) towar słaby jakościowo, brak konkretych informacji tylko zbywanie klienta i... mb malgorzata - opinia (1) Bardzo miła obsługa, sama zastanawiałam się który salon wybrać i po... malgorzata Serdecznie polecam ! (1) To była moja pierwsza wizyta i z pewnością nie ostatnia. Jestem bardzo... Kasia Rewelacja! (1) Korzystałam z usługi w salonie na początku stycznia! Obsługa rewelacyjna,... Anna Truskawa - opinia (1) Maluję się rzadko, ale na Sylwestra po prostu trzeba. Dzięki Pani nie czułam... Truskawa Pazurki (1) to była moja pierwsza wizyta w tym salonie, ale nigdy nie miałam tak... klientka