Tak. (1) Bardzo polecam ten salon gdyż lepiej nie mogłem trafić. Profesjonalne... Marcin SUPERRR (1) TATUAZ WYKONANY CUDOWNIE, PROFESJONALNIE, FINEZJA :)))) ALICJA :) (1) Świetne miejsce, polecam gorąco Agat
Lomi Lomi to coś więcej niż masaż (1) Masaż Lomi Lomi jest rzeczywiście wyjątkowy... jest radością nie tylko dla... Marta odradzam! (1) Zdecydowanie odradzam wizytę w tym salonie. Z chwilą kiedy usiadłam na fotelu... Shannon Zadowolona klientka (1) Korzystam z salonu Pani Alicji od 2008roku - głównie z mikordermabrazji... Magda Strzyżenie (3) Poszłam do salonu z istną desperacją w oczach, dwanaście godzin wcześniej... M. kania - opinia (1) Jestem nową klientką - byłam w tym salonie dopiero 2 razy jednak na pewno tam... kania Korzystam z usług, robię zakupy od wielu lat (1) Korzystam i robię zakupy w tych sklepach od wielu lat. Nigdy nie mogłam... EAF Polecam (1) gratulację dla nowej właścicielki - wspaniałe wnętrza, miła obsługa i... Anna Co to za brednie? (2) Nie warto wdawać się w jakieś głębokie wywody z kimś, kto najwyraźniej... Sławek mikrodermabrazja (1) Skorzystałam z usług gabinetu po raz pierwszy, ale z pewnością powrócę nie... Katarzyna Ola - opinia (1) Bardzo dobre wrażenia, obsługa b miła (byłam u p.Doroty). Zabiegi... Ola WARTO POLECAĆ (1) SAMA KUPOWAŁAM WŁOSY Z TEJ HURTOWNI,I PRZEDŁUŻAŁAM,SAMA TEŻ JE NOSIŁAM BYŁAM... :) Piękne pazurki żelowe (1) Bardzo polecam p.Beatę! wykonuje śliczne paznokcie żelowe. Wzór jaki tylko... Joanna Sterylnie i profesjonalnie (1) Bardzo zwracam uwagę na czystość i higienę wykonanej usługi. Zachęcona opinią... Beata Gorąco polecam (1) Pierwszy raz korzystałam z usług ale na pewno nie ostatni. Fajny wystrój i... anka maja - opinia (2) Z okazji zbliżającego się Nowego Roku chciałabym,życzyć sobie przez cały... maja Super (1) Przyjazna atmosfera ;) Naprawdę polecam Łukasz High quality in Sopot : simply the best ! (1) I was yesterday once again in this marvellous place wich is really a little... Marc Petit