A dla mnie to jeden z lepszych salonów masażu w Polsce (1) Jestem stałym gościem oriental thai massage i bardzo lubię zarówno wystrój... Domino zadowolona (1) Z usług salonu korzystam od pół roku, zazwyczaj są to zabiegi na twarz. Muszę... Joanna Opinie o salonie są prawdziwe (1) Na podstawie przeczytanych opini o salonie Viviene, postanowiłam skorzystać z... Dorota
Swietna fryzjerka (1) Jestem klientką Pani Dagmary od ponad trzech lat bardzo się cieszę,że... Elżbieta wszystko dostepne w jednym miejscu (1) Polecam Akpol wszystkim rodzicom, którzy spodziewają się dziecka. Przy dwóch... Mama dwóch brzdąców absolutnie nie polecam! (2) Szczerze nie polecam ! Nie nazwałabym tego 'hurtownią', bo ta nazwa wzbudza... kasia Lepiej niż Tajlandii (1) Mieszkałam na Dalekim Wschodzie kilka lat i spragniona oryginalnego masażu... Anna No. 1 wśród masaży!!! (1) Do tej pory nie sądziłam, że masaż może czynić takie cuda. Po dwóch godzinach... ania zadowolona jak zawsze (1) Jestem stałą klientką Pana Romana od 2 lat.Zawsze jestem zadowolona,nadmienię... Magdalena nie polecam (1) Szałowa nazwa, a efekt mało powalający. Poszłam na wizytę nastawiona na... Justyna NAJLEPSZA !!! (1) Przesympatyczna i bardzo profesjonalna generalnie nie do przebicia. Makijaż... Asia zadowolony (1) Korzystałem z mezoterapii i strzyżenia - jestem zadowolony. Marcin REWELACJA!!! (1) Zwykle nie piszę komentarzy, bo nie mam na to czasu ale jestem tak urzeczona... Ania Zadowolona - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługb fryzjerskich. Wszystkim serdecznie polecam:) Zadowolona Niezawodny klimat (2) Jak zwykle dobrze ostrzyżona powolnym krokiem opuściłam po raz kolejny salon... Kasia K. SUPER!!! :D (1) Panowie pracujący w tym studiu to w 100% profesjonaliści. Bardzo sympatyczni... Kaja - Gliwice KLIENTKA - opinia (1) salon odwiedzalam przy okazji bedac na zakupach i zawsze udalo mi sie trafic... KLIENTKA KK - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa, był to mój pierwszy tatuaż..teraz planuje drugi... KK Relaks na najwyższym poziomie! (1) Polecam usługi firmy BellaVita. Bardzo przyjemny, łagodzący i zachęcający... Hania Polecam (1) Mila obsluga. Zabieg oczyszczania twarzy bardzo mi sie podobal. Mja... Artur