Mam super włosy (1) Jestem pod wrażeniem moje włosy nie dość że mają fantastyczny lśniący kolor... klientka masakra !!!! (1) Zajefajne niskie ceny ! Mega obsługa . Adidas rules !!!! Dresiarz Super profesjonalizm (1) Elena...swietna!!!! Profesjonalizm, swietne rady na temat zadbania o twarz i... Siva
Uśmiech nic nie pomoże... (2) Jak nie dotrzymuje się terminu-godziny umówionej wizyty. Żeby zdobyć klienta... Andrzej Długie poszukiwania zakończone sukcesem (1) Rzeczywiście, trudno jest odnaleźć Salon Cesarski. Ale nie poddawajcie się,... sarna super (1) polecam wszystkim, kupowałam swoją suknię ślubną, ogromny wybór, super niskie... bunia Polecam ! (1) Po długich poszukiwaniach fachowej rehabilitacji rąk ( cieśń kanału... Elżbieta Niestety popsuło się (1) Do niedawna byłam stałą klientką salonu, niestety - ciągłe zmiany personelu,... Klientka serdecznie polecam (1) Pani, która się mną zajęła (peeling kawitacyjny+maska+sonoforeza) była... M.P. super gabinet (1) drogie Panie, drodzy Panowie!gabinet ten to jeden z najlepszym gabinetow na... zadowolona klientka już stała klientka - opinia (1) skorzystałam z oferty promocyjnej na depilacje laserową pach. Zabiegów... już stała klientka bardzo zadowolona klientka (1) polecam wszyskim co robią depilację np. nóg czy innych części... MARIOLA POLECAM.SUPER SALON,SUPER FRYZJER. (1) Z uslug salonu CESARSKI skorzystalam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona.... Kasia Wielki zawód (1) Od dobrych 6 lat byłam klientką Pani Marioli. Zawsze współpraca mi się... brzydkowłosa super~~!! (1) polecam, piękne włosy, profesjonalna usługa, cena bardzo przystępna ania Najpiekniejsze suknie slubne... (1) Profesjonalna obsługa wyszkolona w stylizacji pomogla mi przejsc przez... Magdalena Laskowska Naprawdę polecam! (1) To była moja pierwsza wizyta, ale na pewno nie ostatnia! Bardzo miła i... P. Dobre solarium w sopocie (1) Ja od jakiegoś czasu chodzę na ul. Niepodległości 801. Bardzo miła obsługa,... Ja Dla mnie rewelacja!!! (2) Skorzystałam dziś z usług tego salonu za pomocą kuponu Groupon. Jestem... Kasia Polecam !!!!!!! (1) W salonie skorzystałam z przedłużenia i zagęszczenia włosków, jestem bardzo... pani Ola