POLECAM !!! (1) Pełen profesjonalizm i przystępna cena. Następny tatuaż juz zaplanowany,... Daria polecam (1) szczerze mówiąc, to wizyta była prezentem podczas zimowego pobytu nad morzem.... Kasia Ok (1) Profesjonalna obsługa, widać, że pani zna się na tym co robi. Zabiegi jak... Kate
POLECAM, TANIO (1) polecam ten salon, bardzo miła Pani z wieloletnim doświadczeniem, bardzo... Karolina Polecam! (1) Jestem bardzo mile zaskoczona tym nowo otwartym Salonem. Bardzo przystępne... Przyszła Panna Młoda Super! (1) Bardzo polecam ten salon! Usługi, z których korzystałam, to koloryzacja i... Mia Monika - opinia (1) Wczoraj byłam pierwszy raz...i pierwszy raz od doby chodzę zła bo mam... Monika Naprawde polecam. Bardzo dokladnie wykonana usluga w bardzo milej atamosferze i prawde mowiac baaardzo niskiej cenie za kazdym (1) Polecam. Zabiegi wykonane naprawdę kompleksowo w bardzo milej atmosferze.... Gosia Rewelacja (1) Bardzo ciekawy sklep z super asortymentem odziezy damskiej,meskiej i... Andrzej koszmar (2) jacy to fryzjerzy tu pracują? tylko dla zysku?myślałam,że to dobry salon,ale... noname ładnie,kreatywnie (1) pierwszy raz byłam i planuję częściej zaglądac.Dziewczyny super dopasowały mi... sandra ciągłe zmiany (3) nie polecam, ponieważ nie można się przyzwyczaić, ciągle jakieś zmiany i w... Kama można polecić (1) W tym salonie panuje niezwykle ciepła atmosfera, po wejściu wszelkie kłopoty... Di IZA BIELECKA - opinia (1) BARDZO CZYSTO I PRZYJEMNIE PROFESJONALNA OBSŁUGA POLECAM WSZYSTKIM PANIOM IZA BIELECKA Polacam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić. Pani Dagmara jest przesymatyczną osobą,... :) PERMANENTNY MAKIJAŻ (1) Nareszcie mam piękne brwi!!mija drugi miesiąc od makijażu permanentnego a ja... Magda POLECAM (1) Jetem stałą klientką od 8 lat. Zawsze wychodzę zadowolona. Cechy wyróżniające... kalina pozytywne wrażenie (2) Do zabiegu przedłużenia rzęs zachęciła mnie promocyjna cena. Nosiłam już... Aga POLECAM PANIĄ ŻANETKĘ :) (1) Polecam wszystkim serdecznie oddanie się w ręce Pani Żanetki :), jestem... Magda polecam (1) Jak dla mnie, to rewelacja. Jestem zadowolana i z koloru i ze strzyżenia.... Marysia