czy ktos z was moze wie (1) ILE KOSZTUJE u p. Magdy zrobienie sobie pasemek, refleksow itp i czy dobrze... margit Nie zadzieraj z fryzjerem! (1) Nie ma to tamto, ale Macionauta rządzi w Trójmieście. To mistrz cięcia w... demogorgo Izka - opinia (1) Zadowolenie na 100%. Pan zadał mi pytania, wysłuchał i zdziałał cuda. Do... Izka
w końcu znalazłam swojego fryzjera (1) długo to trwało ale jest. W końcu trafiłam w ręce profesjonalisty, który... ww zdecydowanie polecam (1) Po wizycie w salonie, strzygł włosy p.Kamil pierwszy raz w życiu mam "ład" na... kasia zawiodlam sie i zrazilam. (1) Wszystko ladnie pieknie, super ceny, mila obsluga,samo centrum, brawo za... anna rzęsy (1) Uważam, że do tego trzeba mieć talent manualny i trzeba po prostu KOCHAĆ to... ags absolutnie polecam (1) bardzo precyzyjne i modne obcięcie, dobrze dobrany kolor, świetna obsługa... Kam Wracam... (1) ..bo zawsze z niedowierzaniem patrzę jak Kamil zręcznie obraca nozyczki wokół... Aga SUPER! (1) Dziś byłam po raz pierwszy w tym studiu i z przyjemnością mogę stwierdzić że... Ola Serdecznie polecam!!! (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług tego salonu i jestem bardzo zadowolona.... Jola bardzo sympatycznie (1) Salon, w którym można się odprężyć i mile spędzić czas i nie wyjść ze łzami w... Dorota Dziekuje. Dobrze, sprawnie, profesjonalnie, bez oczekiwania i pospiechu. Brawo. Najsensowniej, posrod innych top-salonow, w (1) Dziekuje. Dobrze, sprawnie, profesjonalnie, bez oczekiwania i pospiechu.... D.Parys GDZIE JEST PANI KASIA!!!! (1) Byłam stałą klientką tego salonu, uczęszczałam do przemiłej Pani Kasi ale... zrospaczona klientka masaż (1) bardzo miła i profesjonalna obsługa polecam. Stanisław SUPER SOLARIUM (1) Czysto, miło, sympatycznie.Korzystałam z wielu punktów ale to jest najlepiej... Janusz JESTEM STALA KLIENTKA (1) Korzystam z uslug pan od lat i szczerze polecam , robie tam pazurki,... Justyna żenada (2) Jeśli ktoś chce się zrelaksować po pracy w ciszy , spokoju i miłej atmosferze... Ania Tajlandia na wyciągnięcie ręki... (2) Nawet nie wiem od czego zacząć, bo mam tak bardzo wiele pozytywnych odczuć po... Kamila polecam (1) polecam,jestem zadowolona z Pani Renaty,mila atmosfera,ogolnie warto pojsc i... Anita K