Polecam (1) Solidnie wykonane zabiegi; b.przystępne ceny; rzadka umiejętność podczas... Aneta W. PROFESJONALNE SOLARIUM (1) SUPER! WSZYSTKIM POLECAM! JESTEM ZAWSZE ZADOWOLONY Z OPALANIA. LAMPY NON... Z ;-) (1) Bardzo mnie zaskoczyła atmosfera panująca w Day SPA, myślałam że bedzie po... Joanna
Polecam (1) Miła atmosfera , indywidualne podejscie do klienta , fachowa obsluga !... jjjj p. Denisa (1) Juz kilkakrotnie korzystalam z uslug p. Denisy (manicure, akryl). Bardzo miła... Kasia Pełen profezjonalizm (1) Po raz kolejny skorzystałam z usług salonu. Jestem jak najbardziej... Monika POLECAM JAK NAJBARDZIEJ !!! (1) Witam ! Jestem bardzo zadowolona z wykonywanych tam usług przez p. Justynkę... Kasia Godne polecenia (1) Wybralam z kolezanka pakiet dla pan- jestesmy czestymi goscmi roznych... Jolanta i Ida Polecam! (1) Dobry gabinet i co najważniejsze świetna masażystka. Wreszcie znalazłam kogoś... Anna K. 100% SATYSFAKCJI (1) Salon Paula Roccialli poleciła mi znajoma. Zwykle przychodziłam tylko na... Maja polecam zabiegi u pani dr Larczynskiej :) (1) dlugo szukałam dobrego gabinetu gdzie mogę zrobic zabieg usuwania przebarwień... goska POLECAM (1) Tydzień temu byłam pierwszy raz w tym salonie. Polecila mi go koleżanka która... Joanna masakra (1) kożystałem z solarium kilkakrotnie.ostatnio poszedłem na 1dynke na recepcji... R Super! (1) Wcześniej byłam u Karola i już wtedy mi się spodobało to, co wyczarował z... Kaja Jestem zadowolona (1) Poszłam tam na mikrodermabrazję z ciekawości. Pani kosmetyczka, młoda... klientka, teraz już stała.... rewelacja! (2) Bardzo dziękuję przemiłemu Panu ( chyba właścicielowi) za doradzenie... Magda Profesjonalizm godny polecenia (3) Panie z obsługi są cudowne. Potrafią świetnie dobrać odpowiedni rozmiar... Turek miło i solidnie (1) Panie bardzo miłe,dobrze zorientowane i poinformowane.Nie ma problemu z... asia Zabiegi kosmetyczne na twarz to "najwyższa pólka" (1) Dość systematycznie chodzę do pani Magdy. Początek - "z pewną nieśmiałością",... Irena Szczerze polecam! (1) Witam, moge sie juz nazwac stala klientka poniewaz zaczelam 3 karnet (laczony... Agnieszka