Płatności w Kosmedica (1) Dziwi fakt, że każda tzw. promocja, która startuje w tym salonie jest... Klientka pięknie (1) czysto i schludnie,ładny towar klient Stylownia, bo jest stylowo. (1) Naprawdę dobry towar, nie raz znalazłam tam coś, czego zazdrościli mi... klientka
Polecam (1) szczerze polecam tym którzy szukają czegoś fantastycznego i niepowtarzalnego... Asssia BEZNADZIEJA! (1) Jakość towaru za przeproszeniem do dupy! Po pierwszym praniu wszystko do... m Moje day spa! (1) Miałam przyjemność korzystać z masażu w studio wellness. Niepowtarzalny... Beti serdecznie polecam (1) pełen profesjonalizm pani Renaty,duże zaangażowanie w swoją prace,świetne... grażyna REWELACJA ;) (1) Od kilku lat korzystam z usług salonu przy ulicy Karmelickiej, i uważam, że... Paulina Polecam! (1) Bardzo fachowa obsluga! Mozna znalezc cos zarowno dla siebie jak i na prezent... Beata PROFESJONALISTKA (2) Pani Elzbieta Skoczen to przesympatyczna kobieta, otwarta i od poczatku ma... A.D. Rewelacja! (1) Gabinet jest po prostu cudowny! Bardzo ładny wystrój, sterylna czystość,... Aleksandra J. ba - opinia (1) bardzo miła, życzliwa i serdeczna kosmetyczka - pani Hania. Gorąco polecam... ba Jak najbardziej polecam - pełen profesjonalizm! (1) Mój tatuaż, wykonany wczoraj w tym studiu jest idealny, wykonany precyzyjnie... Patrycja LASEROWO-BOMBOWO (2) witam! chciałabym napisać co nieco nt. włosków przedłużanych laserowo;... NiNa Najlepszy gabinet w jakim byłam kiedykolwiek (1) Skorzystałam z gabinetu Alloa, bo postanowiłam wreszcie zadbać o swoją cerę.... Dorota M. świetne strzyżenie (1) Skorzystałam z kilku zabiegów w gabinecie kosmetycznym i jestem zadowolona.... Joanna Prostowanie wlosow na stale :) (1) Bylam w salonie na kuracji prostujacej Global Keratin u pani Zanety . Jestem... Dorota Agnieszka - opinia (1) Jestem stałą klientką tego salonu. Trafiłam tam z polecenia koleżanki i nie... Agnieszka POZYTYWNIE . (1) ODWIEDZIŁAM STUDIO NAJSS WCZORAJ. WRÓCIŁAM STAMTĄD POZYTYWNIE ZAKRECONA.... ŻANETA Szczesliwa Parka:) (1) Nie wiem jak i komu dziekowac...? Dziekuje ze jest taka stronka jak ta!!! W... Petronela