nie bardzo... (1) Z usług fryzjerskich Magdy korzystałam parokrotnie. Na początku byłam... m... warte polecenia (1) zawsze super! polecam! byłam kilknaście razy (12)-zawsze profesjonalnie!... regina poprostu cudnie!!! (1) byłam dzisiaj na masażu benessere i jestem bardzo zadowolona:)!przepiękny... kasia
dziekuje za pomoc (1) Dziekujemy Panu Marcinowi za pomoc, tojuz prawie rok. Maż po udarze mózgu... Daria Niestety jestem zawiedziona. (1) Rezygnuję całkowicie, pieniądze wyrzucone w błoto. Wole troszke więcej... Olivia świetne miejsce dla osob szukających oryginalnych ubranek dla swoich pociech:] (1) przemiła a do tego prześliczna obsługa:) doskonałe miejsce dla rodziców, tych... marek To świetny pomysł (1) To świetny pomysł Judyta opinia - fryzjer JAKUB (1) Na plus: -podejście do klienta, 5minut rozmowy o oczekiwaniach i propozycji... Monika J. opalanie natryskowe (1) Pierwszy raz korzystalam z tego rodzaju uslugi i jestem bardzo... OLA w koncu szyja wolna od bólu!!!! :) (1) Chcialbym polecic Pana Marcina. Byłem trudnym przypadkiem do pracy... Rafal Zadowolona (1) A ja mam miłe wspomnienia. Przedłużałam rzęsy i muszę powiedzieć że... ninaMS rewelacja (1) paznokcie wykonane profesjonalnie, p.Agnieszka zawsze wymysli cos ciekawego... agnieszka Antyrelaks! (1) Skorzystałam z kuponu Groupon na masaż głowy, terapię ozonową, strzyżenie z... niezadowolona NIEEE (1) Niestety z czystym sumieniem nie mogę polecić salonu, dobry fryzjer słucha... yaishi L. - opinia (1) POLECAM KINGE dobrała mi piękny kolor i doradzila idealnie. L. zdecydowanie polecam !! (1) szczerze polecam :) od Iwony "bucha" mega profesjonalizm... pozytywne... witt nie skorzystam więcej (1) w salonie panowal lekki rozgardiasz ale farba (baleyage) polozna dobrze,... Ania do it!!!!!!!!! (1) profesjonalna,mila,zyczliwa obsluga-przy okazji doradztwo zyciowe-stopy i... ilona pawluk gorąco polecam (1) gorąco polecam ania czułam się jak w siódmym niebie (1) Byłam na zabiegu ujaędrniająco-liftingującym i czułam się jak w siódmym... Iwona