do poprawy (1) suknia ładna, szyta NA MIARĘ i tylko tyle, bo została źle dopasowana, w... stukrotka Polecam Avasun (1) Polecam solarium Avasun korzystam z ich usług od roku i jestem bardzo... Kalua super super super (1) Pani Malwinko dziękuję Pani za super fryzurkę i kolorek.Nie sądziłam,że... niki
Depilacja Light Sheer (1) Jestem po pierwszym zabiegu a juz widać super efekty. Dzisiaj wybieram się na... beata Polecam panią Anetę! (1) Długo zwlekałam z podjęciem decyzji czy zrobić makijaż permanentny, bałam się... Ania suuuuper (1) Bardzo ładne ciuszki ładniejsze nawet niż na stronie kupiłam dresik i... Jola POLECAM. (1) Nie trzeba reklamować kogoś kto jest "perłą" :), czas spędzony u P.Izy to... Agnieszka Polecam (1) Wysokospecjalistyczny sprzęt, miła i profesjonalna obsługa. Fachowe... Agnieszka Polecam zajęcia jogi (1) Polecam zajęcia jogi. Prowadzone ze starannością i humorem w kameralnej... Aga Polecam (1) Jest to wyjątek na skalę niespotykaną, a mianowicie z każdej wizyty wychodzę... Mefka Polecam jak najbardziej (1) Jestem stałą Klientką. Korzystałam już z usług Pani Justyna jak jeszcze... Żelka SUPER! POLECAM! (2) ... Polecam ten salon w 100%. Suknie są orginalne jak nigdzie w trójmiescie,... Marianna piercing (1) Wiecie może kto zajmuje się teraz piercingiem w stoneheads studio? Bo kiedyś... agaa Polecam!! (1) Polecam gabinet ze względu na profesjonalizm- oryginalny sprzęt i kompetentny... iskra Metamorfoza z Magdą i Marcinem (1) To czego doświadczyłam w salonie Marcina i Magdy to prawdziwa metamorfoza na... Agnieszka Terapia w hipnozie (2) Witam !od 2 lat borykałam się z problemami natury psychicznej. Miałam już... Monika OSZUKANA!! (1) W lipcu otrzymałam kupon upominkowy od znalomych na masaż czekoladą de lux,... Oszukana POLECAM!!! (1) Uważam, że p.Beatka ma super podejście do klientek, każdą z nas traktuje... Iwona Super profesjonalna obsługa (1) jestem stałą klientką Pani Beaty-polecam gorąco ! Super profesjonalna... Wanda Walkusz Pani Ania to mistrzyni :) (1) Trafilam przypadkiem - chcialam zrealizowac kupon, ktory dostalam w... Jola