masaż (1) Kapitalnie!!! duzo jezdze po polsce i musze prznać ze pracuje tam jedna z... Grażka Super salon Polecam gorąco ! (1) Bardzo mi się podobało, szczerze polecam. To jest MAGICZNE miejsce w którym... Ewa mega pozytyw (1) jestem bardzo mile zaskoczona sklepem, zwłaszcza obsługa. cala uwaga byla... Kasia B.
Warto szyć bieliznę na miarę (1) zwłaszcza w tej pracowni. Pani bardzo doświadczona, duży wybór wzorów, ceny... Małgorzata Agnieszka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. P. Asia jest cudowna. Bardzo polecam masaż gorącymi... Agnieszka opinia (1) Od dawna korzystam z usług salonu i nigdy się nie zawiodłem. Polecam z... Stanisław PROFESJONALIZM (1) Swietne podejscie do klienta. Mialam swoja stala fryzjerke ale na pewno... Anna Krasna Profesjonalna obsługa za niewielkie pieniądze :) (1) Zgodzę się z opinią, że Pani Lucyna jest fryzjerką z powołania, gdyż nie... Agata najlepszy salon w jakim byłam (1) suknie są niesamowite! sama nie mogłam sie zdecydować, którą chcę... Ania moja ulubiona wizażystka i stylistka (3) Jestem osobą, która musi pojawiać się w różnych miejscach i zawsze świetnie... Beata Mróz STUDENCI Z POZA GDANSKA (1) DLUGO SZUKALAM DOBREGO FRYZJERA ZA NIEWIELKIE PIENIADZE, JESTEM Z MNIEJSZEJ... ANNA IABLONSKI Supiii....:) (1) The greatest Hairdresser in 3 city...:) Polecam bardzooo gorąco Maćka ..:) Monia Polecam pazury i masaże! (1) W salonie byłam 3-5 razy i mogę z pełną uczciwością oświadczyć, że jest w... Klaudia Profesjonalizm i takt (1) Gorąco polecam! Pani Marzena zrobiła mi wspaniały makijaż ślubny, dokładnie... Monika Jakość i miła obsługa za przystępną cenę (1) Ujęła mnie zwłaszcza obsługa - panie były naprawdę miłe, pomocne i życzliwe,... Monika POLECAM! (2) Jestem bardzo zadowolona po każdej wizycie.W salonie panuje bardzo miła... Ania "NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ" (2) Już od kilku lat korzystam z usług profesjonalnej kosmetyczki Anetki i nie... Dorotka od Andrzejka:) Karolka - opinia (1) Profesjonalnie i przede wszytskim skutecznie :) Doskonałe wyczucie smaku oraz... Karolka Ela - opinia (1) Bardzo sympatyczna Pani, wspaniały makijaż! trzymał sie naprawde całą noc:)... Ela zadowolona (1) korzystam z tego salonu od 2 lat zawsze chodziłam do pani Marioli potem... Kasia