Ela - opinia (1) Bardzo sympatyczna Pani, wspaniały makijaż! trzymał sie naprawde całą noc:)... Ela zadowolona (1) korzystam z tego salonu od 2 lat zawsze chodziłam do pani Marioli potem... Kasia :) (2) gorąco polecam, naprawde warto. Mam kolczyka w wardze i nic nie bolalo :) Kasia
Sklep ok, ale Pani o rudych włosach ...psuje atmosferę zakupów (2) Sklep fajny, dobrze zaopatrzony, ale Pani o rudych włosach .... psuje całą... Lucyna polecam mikrodermabrazje i nie tylko.... (1) Wchodząc do tego gabinetu czuć zapach wanilii i słychać relaksacyjna muzyke.... Kinga SUPER!!! (1) Panowie pracujący w tym studiu to w 100% profesjonaliści. Bardzo sympatyczni... Kaja - Gliwice Profesonalizm:) (1) Intymny gabinet z dużym potencjałem. Miła, delikatna i zawsze w dobrym... alex Profesjonalnie (1) Człowiek wiedział co robił, do tego sympatyczny, jestem zadowolony z kolczyka... Rob SUPER (1) Miła obsługa duży wybór kreacji POLECAM WSZYSTKIM anula Ekstra Brygada do poprawienia urody :) (1) Witam, przeczytalam wszystkie opinie na temat tego zakładu i jestem... Małgosia Polecam (1) Polecam panią Anetę, zawsze miło mi pójść tam na podcięcie, uczesanie. Ceny... anax POLECAM!!! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam :) i dziękuję Aga polecam (1) Doskonała i profesjonalna obsługa, miłe fryzjerki i mozlwość skorzystania z... Koper Marlena REWELACJA (1) Wybór sukienek naprawde imponujacy!!! ceny dużo niższe niż w Gdyni POLECAM gość Polecam! (1) Gabinet Passio to połączenie elegancji, niezwykłego klimatu i... Anna Kapitalne miejsce... (1) Bylam w Marilyn na regeneracji wlosow. Mialam wlosy suche i zniszczone, teraz... Magda Uwielbiam to co mi robi Pani Dagmara :) (1) Za każdym razem, gdy od niej wracam czuję się kimś lepszym..heheheh :)) A tak... Anna Kubacka NAPRAWDE BARDZO POLECAM!!! (2) Korzystam z usług profesjonalnej kosmetyczki Anetki już od ok 4 lat i jestem... Marzenka :) dudi - opinia (1) Ładne ubranka i nie drogo dudi SUPER:) (1) ŚWIETNA OBSŁUGA I PODEJŚCIE DO NAJMŁODSZYCH KLIENTÓW :) MOJA CÓRCIA NAWET NIE... GOSIA