ocena (1) Super kosmetyczka.Super miejsce.Polecam! Magdalena :) (1) Skorzystałam z usługii przedłużania włosów, jak nigdy trzymają się pasemka i... Marta to jest to (1) nowy kolejny trojmiejski salon fryzjerski , ale jedyny z takim rewelacyjnym... petitspois
Profesjonalnie - polecam (1) Zabiegi prezprowadzone profesjonalnie, do tego miła atmosfera i przystępne... Anna Polecam (1) Kupiłam kurtkę Made for Loving i mam upatrzoną sukienke Colcci, jak dostaną... zośka Polecam !!! (2) Zainteresowanie klientem i jego oczekiwaniami, niewątpliwy talent w... K.Kozłowska Naprawde warto! (1) Zaczęłam chodzić na zabiegi w Bailine, po wielu nieudanych próbach... marlena 4622 godny polecenia (2) Jeżeli potrzebujecie fryzury na wieczór, wielkie wyjscie lub wesele jestem... Julia polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi i asortymentu w tym salonie. Sukienki są... Karolina rejs Szczerze POLECAM! (1) Znalazłam ten salon w internecie, kierując sie opiniami wystawionymi przez... danuta Maria - opinia (1) Wspaniały masaż. Marek doskonale wyczuwa potrzeby masowanego. Cena... Maria jestem bardzo zadowolona (1) pierwszy raz udało Mi się trafic do tak dobrego fryzjera moje zniszczone... martyna Zadowolona !!! (1) Chciałabym bardzo podziękować za makijaż ślubny. Wyszłam z salonu bez żadnych... Ania Fryzjer z powołania :) (1) Pani Lucyna bardzo miła, kontaktowa osoba. Dokładnie słucha klienta. W... Ania Polecam !!! (1) Drogie Panie, nie sposób nie podzielić się swoja opinią po tak udanej... Agnieszka kaolina - opinia (1) W swoim życiu odwiedziłam wiele gabinetów masażu, gdzie terapełci wykonywali... kaolina Mały raj!! (1) Po prostu sprawdzcie sami;)Uczęszczam od kilku lat do tego Salonu i zawsze... Ela Polecam (1) Pierwszy raz korzystalam z usług tego gabinetu. Jestem pod dużym pozytywnym... ewa Profesjonalista (1) Świetne podejście do klienta i fachowe doradztwo. Doskonałe rozwiązanie -... Magda Gorąco polecam (1) Gorąco polecam ten sklep,na początku byłam onieśmielona bo sporo przybrałam... Anka