mieszane odczucia (1) U fachowców, takich jak fryzjerzy, ceni się fachowość, a niekoniecznie miły... jarzyna kinia - opinia (1) 20 września byłam w salonie po raz pierwszy teraz umawiam się już kolejny... kinia GORACO POLECAM !!! (1) GORACO POLECAM !!! Jestem stala klientka od 3 lat i korzystam ze wszystkich... EWA
Najlepszy fryzjer w 3-miescie (1) Witam, jestem wymagajaca osoba i bardzo lubie dbac rowniez o swoje... Ewa N. serdecznie polecam (1) Gorąco polecam salom Memolia. W czerwcu 2010 miałam ślub, na którym... mrostka Hmmmm ... (1) Może zaczną od początku ... korzystałam z usług kosmetyczek w tym salonie i... Paula zadowolona (1) O zabiegu thalasso vita & body dowiedziałam się od koleżanki z pracy, która... Aga K super salon (1) Jestem stala klientka salonu. Korzystam zarowno z uslug fryzjerskich (u Pani... Kasia beata - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegów i rezultatów. Próbowałam już wielu metod,... beata TAK! (1) rewelacja, przedłużane rzęsy wyglądają przepięknie! W tym gabinecie robione... gp kolejny raz- super! (1) Pani Sylwia to naprawdę dobry fachowiec. Śliczny kolor i obcięcie :) zagnywacz Super salon i super masażystki (1) Masaż odjazdowy,zdecydowanie polecam wszystkim. Maciek Wielki profesjonalizm (2) Wielki profesjonalizm Rob Mariola Banaszak - opinia (1) miałam wykonywaną dekoloryzacje,poprzez farbowanie farbami Tierra,bez... Mariola Banaszak Fantastycznie! Gorąco polecam! (1) Pani Elena malowała mnie na ślub! Makijaż był przepiękny, nigdy wcześniej tak... Panna Młoda duży niesmak i rozczarowanie (1) Trafiłam do Agnes z polecenia, ze spotkania z p. Hanią na dobór sukni byłam... rozczarowana Drożyzna. (1) Ceny bardzo wyśrubowane. Fasony przeważnie niemodne. Bardzo rozczarowała mnie... Kasia polecam (1) Do wizyty w salonie zachęcił mnie kupon rabatowy za zakup kosmetyków firmy... Magda strzyżenie (1) Jestem bardzo zadowolony ze strzyżenia, cena też ok. Piotr Opinja (1) Na początku nie byłem przekonany do p. Marcina ale okazało się, że dobrze... Rafał Szymanowski