Podziękowania dla pana Mateusza. (1) U fryzjera w Beauty Heaven byłam po raz pierwszy i wyszłam oniemiała z... Agnieszka Coś wspaniałego ! Należą się wam 7-ki a nie 6-ki :) (3) Najpierw byłam na darmowym zabiegu. Profesjonalizm, nowoczesność i bardzo... Monika super (1) Polecam Panią Natasze. Bardzo fajnie ścięła mi włosy i pofarbowała. Rewelacja! eb
Polecam (1) Mialam przyjemosc skorzystac z uslugi kosmetycznej w tym salonie. Szlam... Iwona POLECAM (1) POLECAM WSZYSTKIM MASAŻ Z DOJAZDEM W WYKONANIU MARKA, MIŁO, PROFESJONALNIE i... kitty Doskonały masażysta (1) Jesteśmy z żoną od trzech lat klientami Pana Marka.Bardzo sobie cenimy jego... Witek i Ola z Borkowa strzał w 10 (1) Po ślubie postanowiłam ściąć włosy - z długich na krótkie. Pan Roman wykazał... Justyna30 Polecam ! (1) Przede wszystkim wspaniała obsługa !! Jakość asortymentu- pierwsza klasa !... Agata do trzech razy sztuka (1) Salon polecił mi moj znajomy. Pierwsza wizyta przebiegła bardzo neutralnie.... Realistka totalna metamorfoza (1) Jestem MEGA zadowolona!Pan Roman wyczarował mi takie cudeńko na głowie że po... Kristina Odnalezienie po latach (1) Panią Marte znalazłam po paru latach. Wcześniej chodzilam do Pani Kosedy,... Meegie polecam (1) Mówi się, że męskie strzyżenie to łatwizna..ale nie na moich włosach. Dlugo... Łukasz Super fryzjer!! (2) Przyszłąm do salonu w czwartek i natknelam sie na Pana Michała, który wziął... zadowolona MIlena Pełen profesjonalizm! (1) Pani Iza jest osobą kochającą to co robi i to się czuje przy każdej wizycie.... Agnieszka Polecam (1) Maciek to nie tylko świetny tatuazysta. Ma niesamowity kontakt z kazdym kto... Vika Bardzo dobry i profesjonalny salon (1) Znam salon Pana Świniarskiego od lat, na początku chodziłam tylko do... Kamila Zmiana lokalizacji ale umiejętności nadal te same! doskonale!!! (1) Właśnie wróciłam z tego salonu i jestem bardzo zadowolona, kolejny zresztą... D. Bielecka global keratin (2) Dla mnie super Dorota Instytut Vivien jest cudownym miejcem! (2) W Vivien kazdy moze poczuc sie wyjatkowo, to miejsce ma niesamowity,... Marzena Uhryn Swietna fryzjerka i miła atmosfera... (2) ... i czego chcieć więcej ? No może jeszcze udanej fryzury ;-) To również... Bardzo Zadowolona Klientka