odmłodzenie (1) Polecam zabieg Focus!! jestem po 5 zabiegach na twarz i efekty sa po prostu... Iwona polecam (1) Polecam Pana Krzysia , działa cuda z włosami:) Ania POZytywnie zaskoczona!!!! (1) Korzystalam juz z kilkunastu salonow kosmetycznych i Salon IVA nalezy w tej... nathan
super (1) Witajcie. To była moja pierwsza wizyta w tym studio paznokcia i zarazem... Magda WSPANIAŁE STUDIO ;-))) (1) TO BYŁA MOJA PIERWSZA WIZYTA, ALE NAPEWNO NIE OSTATNIA. MAM WSPANIAŁY I... JuStYnA23 metoda bling-go (1) Bedac u fryzjerki skorzystalam z nowej metody przedluzania rzes w 30min,... Agnieszka Sylwia - opinia (1) Trzy miesiące temu (lipiec) zagęściłam w salonie Sensualook u pani Tatiany... Sylwia Szmaty (2) Na początku czerwca zakuplam bluzkę w tym sklepie. Po pierwszym praniu... ex klient Polecam (1) Byłam na zabiegu w zeszły piatek i jestem bardzo zadowolona, nie jest to... Kamila Najlepszy FRYZJER (1) Polecam wszystkim P. Darię - perfekcyjna. Jestem jej klientką od 3 lat i... Ania` Z całego serca polecam!!!!!! (1) Bardzo miła super fachowa obsługa.Pani Beatka jest fachowcem z górnej półki,... BARDZO ZADOWOLONA KLIENTKA Zadowolona klientka! (1) Bardzo miła atmosfera, przyjemny wystrój oraz fachowa obsługa. Gorąco polecam!!! Jola Pani Iwonka-fryzjerka (1) Do tej Pani trafiłam przypadkowo bo nigdy wcześniej nie korzystałam z usług... Małgorzata Polecam!!! (1) Polecam wszystkim, mila atmosfera, komfort, niskie ceny! L. Dramat!!! (1) Dramat jednym słowem.Panna o imieniu chyba Ania w ogóle nie znała się na... asiańka obsługa extra (1) przemiła obsługa,p. Agnieszka potrafi profesjonalnie doradzić czas opalania i... Gocha31E Zdecydowanie polecam !!! (1) Przyszłam do tego Salonu za Panem Maćkiem, który wcześniej pracował w innym... Madzia/Fiolka Na pewno dla zmęczonych (1) Już pierwsza wizyta mnie bardzo odprężyła. Stworzony nastrój usunął całe... Edyta To trzeba zobaczyć (1) Fryzjerka polecona. Jak zrobiła koka pannie młodej to od razu cała rodzina... Daria Ocena (1) Witam Drogie Panny Młode!! Jeszcze niedawno tez zaliczałem się do tej grupy... Marika23