Super studio! (1) Super studio, fachowa pomoc. Profesjonaliści. Dorota pokazała klasę jeśli... K.A. Polecam ! (1) Korzystałam kilkakrotnie z usług, które oferuje studio i jestem bardzo... a. dobry adres! (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu,miło ,dyskretnie i fachowo. Pozdrawiam... Dagmara
Serdecznie polecam :-) (1) Niedawno wróciłam od Pani Agnieszki, pogoda kiepska a fryzurka nadal się... Zadowolona bardzo klientka rewelacja (1) mam burzę loków, naprawdę ciężko się ścina takie włosy, przynajmniej tak... marta salon (1) Pierwszy raz byłam w tym salonie i jestem bardzo zadowolona z jakości . Tania Kapitalna sprawa (1) Ja-nie wiedząca czego chce i bojąca się zmian na głowie. po wyjściu od... Anka rewelacja!! (1) profesjonalizm i wewnętrzny spokój pani Justynki sprawia, że nawet depilacja... ane :) (1) Moja kosmetyczka to kobieta z pasją i spokojem pełen luksus!!!Kosmetyczka... Anna BARDZO ZADOWOLONA KLIENTKA :)) (1) Z usług Pani Kasi korzystałam pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni !... Urszula klimatyczne miejsce (1) zrelaksowałam się i na chwile zapomniałam o wszystkim - i chyba właśnie o to... Kasia Buziaki dla Filipa:) (2) Filip bardzo Ci dziękuję, jak zwykle jestem bardzo zadowolona!!!!! Jadę do... Ania Chce się wracać :) (1) Wielokrotnie korzystałam z usług P. Gosi i P.Ani. Są to osoby, które zawsze... Agnieszka KURS WIZAŻU (1) Profesjonalne szkolenie -bogate i intensywne, nastawione na rozwój.... Adriana Gorąco polecam ! (1) Obsługa profesjonala i bardzo miła. Wykonanie i wykończenie sukienek jest... Joanna Miła obsługa i ciekawy asortyment (1) Chciałem zrobić szybkie prezent małolatowi mego brata i natrafiłem z... djdred Zadowolony od dwóch lat (1) Z tego salonu korzystam od dwóch lat regularnie. Poleciłem go jeszcze 3... Tomek Z A D O W O L O N A (1) Jestem stałą klientką Pani Marioli i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Bardzo... Kasia NEPTUN NA TLE RATUSZA (1) Tatoo zrobiony u Macka wygląda lepiej niż mogłem sobie wyobrazić polecam... Daniel rewelacja (1) czysto,miło,przyjemnie,bardzo dobre łóżka i miła atmosfera. ceny przystępne,... Magda