wilk (1) nice..... sopoter serdecznie polecam (1) odwiedzając masę salonów w Gdańsku ... za namową koleżanki poszłam do Trendy... Gosia Polecam i zachęcam do skorzystania (1) Korzystam z solarium KIKADA ale na Chylonskiej (jest to filia). Jestem bardzo... Stała klientka
Czas poświęcony klientowi w 100% (1) Tutaj każdy poczuje, że czas jest poświęcony tylko jemu. Profesjonalne... Karolina U.G. Obsługa! (3) Dziewczyny są super... Dobrze wykonują swoją pracę ...... pozdrawiam ;] Anna30 polecam (1) jestem stalym klientem i polecam salon. zawsze profesjonalnie. klimat w... monika SUPER!! (1) polecam jak najbardziej, super obsluga, piekne suknie i co najwazniejsze... klorynka Gorąco polecam (1) Mogę z całego serca polecić ten salon przyszłym pannom młodym. Obsługa bardzo... Ola H. Martyna - opinia (1) Solarium na pierwszy rzut oka ok,ale po przyjrzeniu sie widac jaki panuje tam... Martyna Agata - opinia (1) obsługa jest niezwykle profesjonalna, jest to pierwsze miejsce z którego... Agata Polecam (1) Jestem super zadowolona z sukienki oraz ze super obsługi w tym... Wiesia Dobry masażysta (1) Pomógł mi w bólach pleców, już po pierwszym masażu! Polecam wszystkim szczerze. Maciej Pełen profesjonalizm i relaks! POLECAM. (1) Jestem klientką salonu IDEALE od lipca.Korzystałam z serii zabiegów FOCUS... AsiaSz polecam (1) Trafiłam na fruyzjera, który nie boi się osrego cięcia i zmiany wizerunkowej... kate POLECAM!!! (1) Szczególnie polecam p.Asie (CH Familia). Fryzurka bardzo mi się podoba. Jest... Asia Polecam !! (1) Profesjonalnie , szybko i miło . Byłam pierwszy raz ale planuję już kolejną... Kasia bardzo polecam (1) Rewelacyjna obsługa robiłam mikrodermabrazję. Jestem zadowolona. Agnieszka Laserowe przedłużanie włosów - rewelacja (1) Witam szanowne Panie jeśli macie wątpliwości co do tej metody przedłużania... K. Frad jest z*******y!!!!!! (2) W dniu dzisiejszym robiłem sobie dziarę . Autorem mojego dzieła był FRED... PUZON POLECAM!!!! (1) Leczylam sie prawie pol zycia z powodu tradzika u roznych dermatologow (co... J.A.