BARDZO GORACO POLECAM!!!!!!!!!! (2) Czułam sie wyjatkową osobą, kiedy Ela zajęła się mną w dniu naszego... joanna korniewska POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolona z efektu! Fajna atmosfera, wszystko poszło szybko i... MM Ervaring met Salon Agnes/Opinia o Salonie Agnes (1) In juni 2010 heb ik bij deze salon de trouwpak voor mijn toekomstige man... Izabela
Bardzo polecam (1) Polecam usługi gabinetu MISTIKA, jestem bardzo zadowolenia z zabiegu na... Mariola POLECAM WSZYSTKIM (1) Serdecznie polecam Pania jak i Panom którzy chcą wymodelować swoja sylwetkę... Gosia czy gratis musi być bylejaki? (4) kupowałam prezent dla koleżanki , do cieni inglot chciałam dokupić coś do... Katarzyna Kozakiewicz Polecam! (1) Byłam dziś pierwszy raz, trafiłam na Pana Roberta, jestem naprawde... Kasia 100 % zadowolenia (1) Kolorek włosków taki jaki właśnie chciałam, podcięcie idealne ! Była to... Agata WIZAŻYSTKA DOSKONAŁA (1) Sprawdzona osoba z polecenia, bardzo miła i z dużą wiedzą. O kosmetykach wie... Dagmara Michalska postrzepione wlosy (1) nie polecam. mam cienkie wlosy i tak mi je postrzepiono ze wygladaly jakbym... dana Wspaniałe efekty (1) Od kilku lat leczyłem się na silny ból ręki spowodowany zmianami w... Michał P Tragedia (1) Umówiłam się na upięcie włosów, poprezdniego dnia telefonicznie potwierdzałam... Magda Ulubione miejsce w Gdyni! (1) O wszelkich zaletach Instytutu Vivien napisalam w opinii w innym dziale:)... Marzena Uhryn Rewelacja (1) Fryzura, którą stworzył na mojej glowie p. Filip była cudna. Ten człowiek... Magda polecam panią Grażynę (1) Jestem stałą klientką tego salonu,korzystać z usługi p. Grażynki... Basia Polecam ten salon !!!! (1) Odwiedziłam ten salon z polecenia , ponieważ potrzebowałam dobrego fryzjera... Monika Zgadzam się z każdą pozytywną opinią o tym salonie!!! (1) Salon Dariusza Degowskiego wybrałam przypadkowo, z powodu bliskości pracy... aga super super super (1) Krzysiek to profesjonalista i bardzo miøy gosc. zrobil mi juz siedem... Maciek rownowaga Duży wybór (1) Duży wybór Ania Kaś - opinia (1) Michał dba o moje włosy już prawie 3 lata. Zanim do niego trafiłam zmieniłam... Kaś