Oasis to dobre miejsce dla zapracowanej kobiety (1) Lubię ten salon, bo jest tu wszystko, czego potrzebuję i ta atmosfera..chce... vanilla Polecam! (1) Magnetic nie tylko w nazwie :-) Fachowa wiedza, umiejętności, dobre... Justyna Kochanie cudnie wyglądasz... (1) Tak właśnie powiedział do mnie mój mąż gdy wróciłam z tego salonu.. Wspaniała... madzia
Przekłuwanie uszu (2) 30 lat nie dałam się namówić na przekucie uszu, tak się bałam, ale wreszcie... Magda cudowne miejcsce (1) Przede wszystkim zaskoczenie!Oczywiscie pozytywne...Z ulicy salon wygladal... Anieszka Wasilewicz super :) (1) Pani trzykrotnie robiła moją fryzurę ślubną - próbną, na ślub i na plener.... ola Ocena - zalezy, w jakim celu się tam pójdzie. (1) Z usług salonu korzystałam kilkakrotnie, w większości przypadków byłam... krynica Zadowolona klientka:) (1) Korzystam z salonu ABACOSUN od stycznia. Jestem bardzo zadowolona z obsługi i... Asia Polskie słownictwo jest zbyt ubogie aby opisać ten profesjonalizm !!!!!! (1) Witam byłem pierwszy raz w sobotę i jestem bardzo mile zaskoczony obiekt... Kris Flower Rewelacja (1) Szukalam odpowiedniego fryzjera przez dlugie lata az wreszcie spróbowalam HZ.... Aniolek JEDNA WIELKA PORAŻKA - ZDECYDOWANIE ODRADZAM ! (1) Skuszona pozytywnymi ocenami w internecie odwiedziłam salon fryzjerski... iwona BARZO PROFESJONALNY SALON (1) W końcu na rynku pojawił się salon z przystępną ceną zabiegów. Zabieg... Kasia Serdecznie polecam! (1) Bardzo serdecznie polecam salon Gabriel - szczególnie panią Agnieszkę, która... pq44 Super! (1) Jestem stałą klientka solarium, obsługa zawsze przemiła i życzliwa.Ceny jak... Werka Gorąco polecam! (2) Bardzo gorąco polecam ten gabinet. Pani Kamila jest przesympatyczna i... em Black8 na szóstkę;] (1) nie była pomyłką decyzja o zrobieniu piercingu w Black8. fajna atmosfera,... Beata ..pytanko... (2) ...czy to studio miesci sie w sasiectwie U7?jesli tak to goraco polecam,czy... Seban polecam gorąco (1) Pierwszy raz skorzystałam z usług tego salonu. Mimo że pan Filip miał ze mną... Zadowolony Klient PRZEDŁUŻANIE RZĘS (1) PROFESJONALNIE! SUPER TANIO !W 100% POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KASIA rewelacja od A do Z :) (1) Obsługa na bardzo wysokim poziomie, pełen profesjonalizm!!! Dograny każdy... Ola J.