Polecam, naprawdę warto !!! (1) Polecam wszystkim to studio, a w szczególności usługi kosmetyczne. Przystępne... Klientka polecam! (1) Po raz kolejny wracam do tego sklepu.Bardzo mila obsluga wyrazajaca chec... Zosia jolantaw - opinia (1) jak dla mnie nic nie potrafią zrobić takiego fajnego i modnego same stare... jolantaw
świetne studio (1) Bardzo dobry salon, obsługa bardzo miła, jakość usługi na bardzo wysokim... Kasia Efektowny wieczór panieński w clubie!!!!! (2) Spędziłyśmy z dziewczynami bardzo udany wieczór panieński "u fryzjera".... Aga analiza kolorystyczna (1) bardzo profesjonalna obsługa ... obie Panie widać że mają doświadczenie i... Kas Polecam Monikę! (1) Monika jest profesjonalistką w każdym calu. Jestem stałą klientką u Moniki i... Marlena Polecam panie kosmetyczki (1) Tak jak wcześniej ktoś napisał, wcześniej byłby problemy z terminami, teraz... Ania miło, przytulnie, profesjonalnie! (1) polecam! sympatyczna i profesjonalna kosmetyczka, nie jestem stałą... KKB Polecam (1) Świetna atmosfera, znakomite podejscie do każdego klienta...kobieta na... zuz Polecam PEDICURE !!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Korzystalam kilkakrotnie z zabiegow kosmetycznych henny i depilacji- zawsze... Maria Polecam gorąco! (1) Bardzo fajna i profesjonalna obsługa, przyjemna atmosfera. Bardzo polecam :) Tania Cos się chyba popsuło... (1) Jestem klientką od ponad roku więc nie będzie to wypowiedź z serii-mam zły... Joanna Świetnie (1) Poszłam z córą na ułożenie włosów,był to wyjątkowy dla niej dzień bo... Bożena P o L e C a M - GORACO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Nigdy wcześniej nie stostwał niczego innego oprócz jednorazowych maszynek do... Anuśka super (2) W większości takich zakładów czuję się nieciekawie... Tutaj urzekła mnie... aneta makijaż okolicznościowy/solarium (1) W zeszłą sobotę korzystałam z usługi makijażu okolicznościowego, który został... Monika Jadwiga - opinia (1) Dołaczam sie do tych opinii. Chdzę dopiero od niedawna , jednak mój problem z... Jadwiga Rewelacja (1) Kilka razy korzystalam z usug i jestem bardzo zadowolona. Od niedawna... Zuza BARDZO ZADOWOLONA KLIENTKA. (1) Wielokrotnie korzystałam z usług w Cascaya .Uważam że salon różni się... Ewa Jszczuk