Iza - opinia (1) Lubie tam chodzic, czuje sie tam bardzo dobrze,sa lozka stojace i... Iza Chiński nóż - spełnienie marzeń! (1) Wyszukałam Salon Nefretete po godzinach spędzonych w necie, przyjęła mnie... Agata Cudowne rzęsy (1) To moja kolejna wizyta u Pani Agnieszki. Podczas pierwszej poprosiłam o... Gośka
Rewelacja (1) Byłam w salonie po raz pierwszy. Wcześniej słyszałam o nim od koleżanki. Już... asik szkoda, że tylko pierwszy raz (1) pierwszy raz OK, ale kolejny ....:( pierwsza wizyta wrażenie pełnego... klient Jak najbadrziej tak:) (1) Podoba mi się bardzo to jak teraz wyglądają moje włosy. Jestem w stu... Agnieszka Najlepszy!! (1) Do studia przyszłam z własnym wzorem a wyszłam z projektem Krzyśka, za co... Monika Nie polecam p. Agnieszki (1) Chodzę do tego salonu już od jakiegoś czasu. Dzisiaj byłem na strzyżeniu... R. Miło i profesjonalnie (1) To miejsce poleciła mi koleżanka. Nie lubię zmieniać fryzjera ale tym razem... Anna POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolona z efektów rehabiitacji, pełen profesjonalizm, a... Anna Polecam gorąco! (1) Polecam gorąco to profesjonalne solarium, przemiła obsługa i ŚWIETNE lampy!... Sylwia ZADOWOLONA (1) ODWOŁUJĄC SIĘ DO OPINII KOLEŻANKI TO WIZYTA U FRYZJERA JEST JAK WIZYTA U... iwona Uwielbiam (1) Liwię wybrała moja modelka i to był strzał w 10. Liwia wspaniale wizażuje.... Agnez77 zdecydowanie odradzam (1) Najdrozszy salon fryzjerski w jakim podcinalam wlosy. Poprosilam pania o... Justyna Polecam (1) Informacje o salonie znalazlam w internecie. Korzystalam przez tydzien z... Malgorzata z Mediolanu zachęcam :) (1) Odwiedziłam po raz pierwszy to miejsce (podarunek od chłopaka), miałam... Izabela Najlepszy fryzje :-) (1) Jestem stałą i wierną klientką. Nie spotkałam fryzjera który by tak świetnie... Mika Polecam zabiegi kosmetyczne (1) Bardzo przyjemmny gabinet kosmetyczny, P. Monika oferuje szereg zabiegów, ja... M.K Rewelacja (1) Pierwsza moja wizyta w salonie i na pewno nie ostatnia. Skorzystałam z... Justyna ODRADZAM!!!!! (2) Zdecydowanie odradzam, nie wiedziałam, że salon zmienił właściciela. I to... ewa