zachęcam :) (1) Odwiedziłam po raz pierwszy to miejsce (podarunek od chłopaka), miałam... Izabela Najlepszy fryzje :-) (1) Jestem stałą i wierną klientką. Nie spotkałam fryzjera który by tak świetnie... Mika Polecam zabiegi kosmetyczne (1) Bardzo przyjemmny gabinet kosmetyczny, P. Monika oferuje szereg zabiegów, ja... M.K
Rewelacja (1) Pierwsza moja wizyta w salonie i na pewno nie ostatnia. Skorzystałam z... Justyna ODRADZAM!!!!! (2) Zdecydowanie odradzam, nie wiedziałam, że salon zmienił właściciela. I to... ewa REWELACJA! (1) Polecam, polecam, polecam! Miła atmosfera, cudowne zabiegi, przemiła... Magda Cudo! (1) Wybrałam się z koleżanką na masaż relaksacyjny. Świetna atmosfera, cudowna... Misteria Super Extra Rewelacja!!!!! (1) Byłam pierwszy raz..... w końcu znalazłam swojego fryzjera. Maciek - dla mnie... Zadowolona klientka Bardzo zadowolony (1) Ostatnio skorzystalem z uslug salonu - pracuje w biurze wiec moje dlonie... =r= Z długo włosej blondynki ZROBIŁ rudą ZOCHE!!! (1) hej była tylko jeden jedyny raz u Filipa poleciła Mi siostra, że na pewno... Aleksandra Olszewska Świetny fryzjer (1) Jeśli do fryzjera, to tylko do Pani Renaty:) Za każdym razem wychodzę... stała klientka Szczerze polecam ; ) (1) Polecam serdecznie ten salon , gdyż chociaż byłam tak po raz pierwszy ,... Katarzyna Dagmara - opinia (1) co do przystojnego elektryka... pozdrawiam Cie Tomku :) Dagmara Pierwszy i ostatni raz!!!!!!!!!!!!! (1) Drogie panie jeśli chcecie miec koszmar na głowie to wybierzcie koniecznie... Paula Rewelka;] (1) Dziewczyna bardzo profesjonalna i dokładna.Po każdej wizycie jestem bardzo... Pauulaa Polecam pracownię-SISSI (1) Jestem zadowolona z wykonania usługi,cena do uzgodnienia jest to pracownia z... Ewa NIGDY WIECEJ (1) teraz bede omijac ten salonik dalekim łukiem , korzystałam z usługi pani... alexia_22 :) (1) Bardzo,bardzo polecam.Wszystko tak jak w ocenie!:) szukałam,szukałam i w... Dagmara Karwacka obsługa fatalna (1) Witam, 26 czerwca 2010 r. odwiedziłam salon Memolia. Obsługa bardzo miła,... Anna Matyjakowska jak zwykle wypoczęta i zauroczona (1) Przesypatyczna obsługa!!Korzystam regularnie, miałam wykonywany masaż... Miła