Polecam! (1) Korzystałam zarówno z usług fryzjerskich (p. Damian) jak i podstawowych... Alutka Super !!!!! (1) Świetny tatuażysta a przede wszystkim świetny człowiek polecam wszystkim... Natalka nie tylko fryzura (1) Byłam umówiona na 8.00. Przyszłam punktualnie, ale zakład był zamknięty. O... marja
Pierwszy salon kosmetyczny wTrójmieście godny polecenia! (1) Rewelacyjne zabiegi u p.Edyty! SKUTECZNY masaż próżniowy w wykonaniu p. Olgi!... Dorota Nie ma jak u Darii :) (1) Jestem klientką p.Darii od lat.Cenie sobie jakość i cenę, ale najważniejsze... Małgorzata i Krzysztof Polecam p. Asię (1) Polecam p.Asię,świetna fryzjerka,bardzo miła osoba.Zawsze wychodzę zadowolona! stała klientka pełen profesjonalizm (1) Jak zawsze super i profesjonalnie. Polecam każdemu niezdecydowanemu ! ! ! Gregor doskonałość w kazdym wydaniu (1) Od 8 lat korzystam z usług świadczonych przez to studio. Najbardziej... Małgorzata Sz Polecam Panią Agnieszkę :) (1) Witam, regularnie od kilku lat chodzę do Perełki i jestem bardzo zadowolona.... Basia CUDOWNY MAKIJAŻ!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo gorąco polecam pania Elżbiete Skoczeń. Malowała mnie do mojego slubu... Nora Betlińska-kasik gorąco polecam! (1) Polecam Pania Bogusie każdemu kto oczekuje profesjonalizmu. Jest to... Kasjana GORĄCO POLECAM!!! (1) Po raz pierwszy miałam przyjemność odwiedzic salon.Spodobał mi sie nie tylko... Lucyna Polecam (1) Trafiłam do New Skin z polecenia koleżanki, która od lat jest stałą (i... klientka PRZEDŁUŻANIE RZĘS (1) A czy ktoś z Was przedłużał rzęsy w tym salonie? kubecka zdecydowanie Polecam, (1) świetna obsługa , pełen profesjonalizm . idelany kontakt z klientem ,... małgorzata Super, polecam wszystkim (1) Bardzo fajny salon, na wysokim poziomie, profesjonalna obsługa, doradztwo,... Iza Jakiś dziwny pan na recepcji... (1) Witam byłam nie dawno w salonie na Chyloni. Cała usługa została wykonana... Zośka POLECAM :)) (1) To pierwsza fryzjerka, która mi odpowiada pod każdym względem. Profesjonalna... asia.k :D (1) chodze do wiesi od kilku lat i za kazdym razem super kto raz sprobuje ten... magda w Porazka! (1) Czy ktos wie gdzie pracuje teraz Pan Marcin? Podobno zmienil salon. Niestety... diana